Úgy tűnik a 4Music még mindig tartogat számunkra interjúkat. Selena még márciusban járt Londonban és akkor ültek le vele beszélgetni, azóta pedig folyamatosan kapjuk a részleteket ebből. Most újabb videó került fel a világhálóra, melyben Selena Britney Spearsről, Joe Jonasról, valamint a tetoválásairól beszélt. A tetoválásról szóló részlet már egyszer megjelent, de a videó alá azért beillesztettem a fordítását, illetve leírtam, hogy még miről beszéltek az interjú során.

Joe Jonas bandájával való túrnézásról: Selena és Joe Jonas már rég óta ismerik egymást, hiszen együtt nőttek fel, mindketten a Disney csatornánál voltak. Az énekesnő szerint nagyon jó dolog egy bandában lenni, mert olyan, mintha egy család lennétek. Selena nagyon sok tréfára és átverésre számít Joetól. Említette, hogy amikor a testvérével Nickkel randizott, akkor látta, hogy mi van a koncertjeik színfalai mögött, igazi káosz volt. Szerinte az ilyen tréfák érdekessé teszik a turnét, mert ő néha nagyon unalmas tud lenni. A riporternek eszébe jutott a kis baki Párizsban, amikor az énekesnő és barátai egy liftbe ragadtak, de Selena azt mondta, hogy Joe valami jobbat eszelne ki. Selena úgy gondolja, hogy nagyon kimerítő a turnézás, viszont sok új emberrel találkozhat és utazni is szeret.

Britney Spearsről: A kérdéseket összeíró személy félreértett néhány dolgot, és azt hitte, hogy Selena fellépett már Britney Spears-szel, de az énekesnő mondta, hogy ez nem igaz, csak 12 éves korában vett meg először egy albumot, ami Britney albuma volt és akkor volt először egy koncerten. Később sikerült találkozniuk és Britney tweetelt is neki, ami hatalmas élmény volt Selena számára. A kedvencünk szájából olyanok hangzottak el, hogy Britney a pop heregnők meghatározása, megtestesítője.

Riporter: Beszéljünk a tetoválásokról.
Selena: Van ez [kép itt], ez a legelső, és csak azért volt, mert kicsit feszegettem a határokat. Jobb kezes vagyok, szóval ezzel írom a zenét. Van egy a nyakamon, amelyet most nem láthatsz. Római számok vannak, az édesanyám születési dátuma. [kép itt] Van egy kisbetűs G. [kép itt] A húgom neve Gracie, szóval ez érte van. Van a ‘Sunshine’ (Napfény) a lábamon.[kép itt] A mamám minden este elaltatott és a ‘You Are My Sunshine’-t (Te vagy a napfényem) énekelte. Szóval ezt a lábamra tetettem. Mindig arra késztet [a mamám], hogy mindig két lábbal a földön járjak, szóval úgy gondoltam, hogy ide kéne tenni.
Riporter: Szóval a tetoválásaid mögött van egy jelentés is?
Selena: Igen. Van kettő a csipőm mindkét oldalán [kép itt és itt], van egy a hátamon. [kép itt] És azt hiszem ennyi… egyelőre.

* Még mielőtt Selena elkezdett volna beszélni a tetoválásairól, a riporter elmesélte a múlt éjjeli álmát, melyben fura tetoválások voltak rajta. A végén Selena elárulta, hogy szerinte a tetoválás elhelyezése nagyon fontos, nem muszáj jelentéssel bírjon, lehet művészettel kapcsolatos is. A riporternek nincs tetoválása, viszont nagyon szeretne majd valamit magára varratni, neki legjobban a szavak tetszenek, a férfi nem tudta, hogy mit írjon rá Selena, ezért végül az lett a karjára írva, hogy “Nem tudom”, ő pedig azzal viccelődött, hogy magára tetováltatja.