Revival turné hírek
Szandi*, 2016, ápr 26

Eléggé hihetetlen, de már csak 10 nap és kezdetét veszi Selena eddigi legütősebb turnéja, a Revival turné. Az énekesnő rengeteg energiát fektetett bele ebbe az egészbe, melyet többször is hangoztatott, sőt azt is ő maga mondta, hogy ehhez még egyik turnéja sem hasonlított, tehát nagyon más lesz. A turné hivatalos Instagramján két kép és egy rövid videó került megosztásra. Az első fotón egy mikrofont láthatunk, megjegyzésként pedig azt írták, hogy “Készen áll.” A másik képen láthatjuk, ahogy Selena próbál, ehhez azt fűzték hozzá, hogy “Egy újabb próba nap. Egy újabb nappal közelebb kerülünk a Revival turnéhoz.” A videó a legutóbbi fotósorozat színfalai mögött készült, melyet Guy Aroch készített Selenáról. Ezzel próbálták nagyjából kifejezni a rajongók érzéseit, hiszen Selena nagyon boldogan táncikál. “Amikor megjelentetik a Revival turné európai dátumait!” – írták a képhez. [videó itt]

Selena által kicsit betekinthettünk a turné fotósorozatnak a színfalai mögé, ugyanis feltöltött egy fotót az Instagramjára ennek kapcsán. “A Revival turné színfalai mögött // turné tartalom” –  fűzte hozzá Selena.

   ureskep

A bejegyzést egy nagyon rövid videóval [itt] zárnám, mely által hallhatjuk, ahogy Selena a Good For You-t próbálja, így már biztos, hogy azt is hallhatják élőben a rajongók, illetve az is megerősítésre került, hogy a Kill ‘Em With Kindness is szerepel a dallistán, reméljük hamarosan megkapjuk a teljeset is. Már az is biztos, hogy Selena Európába is akar hozni meglepetés vendégeket, egyelőre nem tudni, hogy kiket, Tyler Shaw, az egyik ilyen vendég pedig a tegnapi nap folyamán Selenával együtt gondolkodott azon, hogy melyik dalait adja elő a turné színpadán.

Ne feledjétek, hogy a héten kezdik el forgatni a Kill ‘Em With Kindness kislemez videoklipjét, melyet Selena egyik embere meg is erősített Twitteren a tegnap!