Teen Vogue: Selena a Panteneről, rajongóiról, turnéról, és sok másról
Szandi*, 2016, ápr 26

Selena kapott egy kis szerepet a Teen Vogue magazin legújabb számában, ugyanis néhány oldalon láthatunk róla új Pantene promóciós képeket, valamint néhány részletet is az interjúból, melyet teljes egésszében a magazin hivatalos oldalára posztoltak ki. Az interjú során szóba került a Pantene, Selena rajongói, sorozatok, turné, inspiráció és a tapasztalatai is, érdemes elolvasni, én lefordítottam nektek! A teljes bejegyzést a tovább gombra kattintva olvashatjátok el!

   ureskep

Dolgok, amiket nem tudtál Selena Gomez-ről

Az érkező nyári turnéjától, az életéig, Selena Gomez-zel nagyon sok minden történik. Ő a legkövetettebb sztár az Instagramon, a szépségikont a Pantene reklámokban is megörökítették és a szupersztárt emberek milliói szeretik – persze vannak itt olyanok is, akik nem. A hírnévvel együtt járnak a rosszakarók is, és Selena rajongói és utálói egyaránt gyakran elmondják a véleményüket és a magánéletében turkálnak. A Revival turnéja ellenére, Selena megragadott egy pillanatot, hogy megnyíljon a Teen Vogue-nak a reflektorfény alacsonyabb pontjairól is, mi ösztönzi arra, hogy turnéra menjen, és másokról – és minket teljesen lenyűgöztek a meséi. Olvass tovább és tudj meg 12 dolgot, amit eddig biztosan nem tudtál erről a csinos energiabombáról.

Nagy gondot fordít a hajára – ez érthető egy Pantene sztár-nagykövetként, nem igaz?
Épp most készítettem el a reklámját az új Pantene Expert Intense termékcsaládnak, és alig várom, hogy kijöjjön. Van ez a Pantene hajlakkjuk, ami nem tartalnaz alkoholt, ezért nem lesz ragadós vagy merev. Annyira könnyű és fényes, és végigszánthatod az ujjaid a hajadon, amit imádok. Nem bírom, amikor a hajam túl ragadós. Szeretem a sampont és a kondicionálót ebből a termékcsaládból és a mély kondicionálót is. Őszintén, ez egy nagyszerű márka, mindig is szerettem használni. Értékelem amit a Pantene képvisel a nők ünneplésében? A mottója: ‘Az erős [haj] szép.’

Neki van a legjobb ízlése. (Vagy talán ezt már tudtad…)
A stílusom nagyon klasszikus. Az egész arról szól, hogy igazi legyél. Szeretem a laza, félvállas darabokat, lenge ruhákat – valamit, ami könnyű. És a gyertyáimat. Kiválasztok egy illatot, ami a turné illata lesz és azt mindig magamnál tartom, ez által úgy értem, mintta az adott helyen lennék. Szeretem a Le Labo-t – az úgymond az otthoni illat.

Selena realista.
Dönts megfontoltan. Azt hiszem az emberek annyira túlterhelik magukat azzal a gondolattal, hogy ‘Ó, el kell kezdenem edzeni, fogyókúráznom kell, kell egy terv, amihez tarthatom magam,’ de úgy gondolom, a megfontolt döntés sokkal fontosabb. Senki nem tud alkalmazkodni azonnal egy drasztikus változáshoz.

Az összes közösségi oldalát ő vezeti – komolyan!
Szeretem a kapcsolatot, amit a rajongóimmal ápolok, mert igazi. Az összes közösségi oldalamat én vezetem. Néhány rajongóm mellettem áll, mióta 14 évesen elkezdtem a Disney-nél, egészen az új emberekig, akik nagyjából ismerik a zenémet.

Felnéz a rajongóira…
Amikor az emberek rámnéznek és azt mondják, hogy “Te vagy a példaképem,” vagy “Olyan akarok lenni, mint te, amikor felnövök,” és ez annyira nyomasztó a számomra, mert én is csak rájuk akarok nézni és azt mondani: “Miért?”

… mert ők késztetik arra, hogy tovább csinálja.
Sírtam, amikor az emberek gonosz dolgokat mondtak róla. Nem akartam kilépni a házamból, mert zavarban voltam amiatt, hogy az emberek ennyit tudtak rólam. De amikor olvasom a hozzászólásokat és a lányok azt mondják, hogy “Meg tudod csinálni,” és “Inspirálsz engem,” ezért csinálom. Ezért tudok átsétálni a tűzön, hogy túltegyem magam ezeken, mert ha a padlóra küldeném őket, az csalódást okozna a számomra. Azt hiszem érzik, hogy igazán törődök velük.

A való életéből inspirálódik.
Nyilván az életem nagy részét mindenki előtt és olyan emberek előtt éltem, akik mondtak rólam dolgokat, és próbálták elmesélni az életem (és még mindig próbálják elmesélni nekem a saját életem). A zene egy lehetőség és egy biztonságos hely a számomra, ahol igazán elmondhatom amit érzek. Ha az emberek időt szánnának arra, hogy meghallgassák a szavaim, valóban megértenk, mert már látták, vagy sajnálatos módon olvasrak róla. Szóval nagyon jó azt érezni, hogy kiragadhatok egy kis tapasztalatot a való életemből a zenémbe, és bármilyen negativitást az életemből átváltoztathatok valami pozitívvá.

A kedvenceit is előadja.
A Kill ‘Em With Kindness dalszövegileg a kedvenc dalom az albumról. Nagyon erőteljes az üzenete és a dalszövege igaz.

Hatalmas Jóbarátok rajongó.
Muszáj magammal vinnem a laptopomat vagy valamilyen Apple Tv-t a turnémra. Imádom a Jóbarátokat, ez úgymond az otthonom, amikor távol vagyok az otthonomtól. Tudod, amikor felrakhatod a kedvenc sorozatodat a háttérben és biztonságot nyújt neked egy fura módon? A Jóbarátokon nőttem fel, szóval bárhol is legyek a világon, ha honvágyam van, jól érzem magam tőle.

A turnénak él.
Szeretek utazni és találkozni a rajongóimmal. Tudom, hogy ez egy közhelyes válasz, de ez az igazság. Úgy értem, ők az oka annak, hogy egyáltalán a színpadra állhatok, szóval csak ott lenni, miután egy évet töltöttél az album munkálataival, bezárkózva egy stúdióba, és ez a kapcsolat az emberekkel a mindenség a számomra.

A Revival turné lesz az eddigi legjobb turnéja.
Nagyon várom ezt a turnét igazából, mert végre képes leszek elénekelni a zenémet. Ez egy nagyon fura, átmeneti időszak volt a számomra: Kiadni az első albumomat 15 évesen, úgy, hogy nem igazán értettem, hogy talán, halványan miről is szeretnék énekelni, nem tapasztaltam még a szerelmet, és nem mentem át nehéz időszakokon. Ez az, ami most vagyok. Ez az album azt képviselte, hogy ki vagyok, mint előadó és nagyon izgatott voltam, szóval alig várom, hogy a show-m legyen és minden dal hátterébe érzelmet öntsek. Azt hiszem, hogy ez lesz a legjobb turné amit én összehozhatok.

Túl sokat törődik.
Nem törődni – nagyon nehéz nekem. Törődök a barátaimmal, érdekel, hogy ők mit gondolnak, az emberek mit gondolnak, és néha kicsit túl sokat is törődök. Azt hiszem, hogy az tesz majd engem erőssé és magabiztossá, amikor képes leszek megérteni azt, hogy nem tehetek mindenkit boldoggá, és amikor tudhatom, hogy mindenkinek megvan a maga helye.