Új hírek Selena Lifetime csatornás projektjéről
Szandi*, 2016, ápr 26

Néhány nappal ezelőtt beszámoltam nektek, hogy Selena egy újabb projektben csillogtatja meg a tudását, mint főproducer, ugyanis egy önéletrajzi sorozata lesz a Lifetime csatornán, azonban a hír néhány részét a Gossip Cop hivatalosan is megcáfolta. A cikkben én azt írtam, hogy ez sorozat lesz, a legtöbb forrás, köztük a mostani hírportál is ezt írta, de az interneten olyan oldalak is fellelhetőek, melyek azt írják, hogy ez film lesz, mivel a csatornán filmek és sorozatok is vannak, az előbb említett oldal többször is megerősítette, hogy sorozat lesz. Visszatérve a Gossip Cop legújabb bejegyzésére, megtudtunk néhány új információt a közelgő projektről, így most pontokba szedtem, hogy pontosan mit is tudunk és nem tudunk.

• Megcáfolva a legelső hírt, miszerint ez egy önéletrajzi dráma lesz, a Gossip Cop hivatalosan megerősítette, hogy Selena mindössze főproducerként fog részt venni a sorozat munkálataiban, tehát nem lesz benne, mint szereplő.
• Néhány portál azt is elkezdte terjeszteni, hogy Justin Bieber is szerepet kap majd a projektben, de ez a hír is hamis.
• Több oldal azt is megírta, hogy ez nem egy sorozat, hanem egy film lesz, de a portál szintén megerősítette, ebben a cikkben többször is, hogy a közelgő projekt egy sorozat lesz.
• “Emellett elmondhatjuk, hogy a sorozat, ha berendelik, egy ‘egyórás, egykamerás* dráma lesz egy csapat lányról, akik bemutatják a felnövésük hátterét Hollywood-ban.'” – írta a hírportál
• A projekt főproducere Selena mellett, még az édesanyja Mandy Cornett lesz, illetve Samantha Droke, Kevin Spacey és Dana Brunetti.

*  Néhányotokban talán feltevődött az a kérdés, hogy mi ez az egyórás, egykamerás sorozat, így kicsit utánanéztem a dolgoknak. Az egykamerás sorozatok filmjellegűek, úgy veszik fel, mint bármelyik másik sorozatot, annyi különbséggel, hogy nem egy nap alatt forgatják le az egész epizódot, hanem naponta csak néhány percet. Emellett az egykamerás sorozatoknál sokkal nagyobb a szabadság, nincs annyi kötöttség, ugrálhatnak a jelenetekkel, nincs meg az adott díszlet, kevesebb munkával jár, sőt még néha a közönséget is hallhatjuk, ahogy benevetnek, de ez persze csak a sitcomoknál, avagy szituációs komédiáknál fordul elő, hiszen a drámákon nem szokás nevetni. A egyórás pedig véleményem szerint mindenkinek nyilvánvaló, egy epizód egy órát fog tartani, persze ebbe bele kell számolni az epizód közben megjelenő reklámokat is.