Billboard: Sara Newkirk Simon Selenáról
Szandi*, 2016, ápr 27

Mikor Selena aláírta a szerződést az Interscope kiadóval, ezzel együtt csapatot is váltott, ekkor pedig a zenei menedzserei közé került Sara Newkirk Simon is, aki még olyan előadókat képvisel, mint Miguel, vagy Pharrell Williams. A Billboard magazin készített egy interjút vele, melyben szóba került a mi kedvencünk is néhány mondat erejéig, ezeket lefordítottam nektek.

Billboard magazin: Hogyan nyilvánult ez meg?
Sara Newkirk Simon: Selena annyi különböző világot érint meg, a Netflix sorozatától kezdve a turnéjáig, ő az egyike azoknak az előadóknak, akinek három dala végzett első helyen [a Billboard Pop Songs rádiós listáján]. Ez egyben a csapatának az érdeme is, aki körülütte van a menedzsmentjétől kezdve a 15 emberig, akik vele dolgoznak.

Billboard magazin: Milyen csoportokba tartozik ez a 15 ügynök?
Sara Newkirk Simon: Mindenhová a kereskedelni ügynöktől kezdve a filmes ügynökig, aki rendezőket és írókat keres a projektjeihez; egy tehetséges ügynök, aki filmeket keres; egy zenei ügynök, aki a turnékat szervezi; egy televíziós ügynök, aki TV-projekteket keres; ügynökök, akik a képes részen dolgoznak modellekkel és márkákkal – nagyon kemény csapatokról beszélünk itt.