Chris Classen Selenáról & Selena különleges üzenete a rajongóinak
Szandi*, 2016, ápr 27

A Revival turné stylistja, Christian Classen is gőzerővel készül már a nagy eseményre, azonban most tartott egy kis szünetet és interjút adott az ASOS weboldalnak. A fő téma természetesen a divat volt, ennek kapcsán szóba került Selena öltözködése, illetve a turné összeállításai is. A Selenával kapcsolatos részleteket lefordítottam.

ASOS: Melyik a kedvenc összeállításod, amit valakinek készítettél?
Christian: Mikor Selena Co-t viselt Párizsban [kép] – egy modernebb, lazább verziója Christian Dior New Look sziluettjének.

ASOS: És innen hová megyünk?
Christian: Szerezd be a jegyeidet Selena Revival turnéjára. Egy igazi, semmihez sem fogható tapasztala, és a divat pedig semmi más fellépéséhez nem hasonlít. Türelmesnek kell lenned, mert nagyon sok titok és meglepetés vár a turné során, amelyet nem akarsz majd kihagyni!

Christian Classen mellett Selena is tartott egy kis szünetet és a phoenixi KISS FM rádió segítségével küldött egy üzenetet a rajongóinak, melyben megköszönte a sok támogatást és elárulta, hogy még sok minden fog érkezni, ezt szintén lefordítottam.

Sziasztok srácok, Selena vagyok! Csak szerettem volna megragadni egy pillanatot és megköszönni mindannyiótoknak, mindent. Az utóbbi egy és fél év egy nagyon átmeneti időszak volt a számomra és a karrierem számára, ti pedig egy meghatározó része vagytok ennek. Három első helyen végzett kislemez, egy albumról, teljesen eldobom az agyam. Alig várom a többi más dolgot is, mindenki tudja, hogy milyen keményen dolgozok és milyen hálás vagyok azért, amit tesztek, szóval köszönöm és még nagyon sok minden fog érkezni.

Végezetül hoztam nektek néhány képet. Először is a Revival turné hivatalos Instagramjáról küldtek az egyik rajongónak egy mozgóképet Selenáról, mely a legutóbbi fotósorozatának a színfalai mögött készült, a fotókat Guy Aroch készítette a kedvencünkről.

Három héttel ezelőtt Selena a barátnőivel Malibuba látogatott, és egy csodálatos tengerparti lakásban kapcsolódtak ki. A Teen Vogue közölte velünk, hogy ez a ház eladó, így bárkinek megvan az esélye, hogy benne élhen. A luxuslakás 3,433 dollár egy éjszakára, azaz nagyjából 949.020 forint. Befogadóképessége legfeljebb 10 fő, több, mint 1000 négyzetméternyi a lakás, kiegészítve egy 10 lábnyi (3048 méter) ággyá alakítható kanaoéval. Ezen kívűl rendelkezik szabadtéri konyhával, díszes hangrendszerrel és tábortüzet is lehet előállítani, emellett megtalálható a medence és a pezsgőfürdő is. A lakáshoz egy magán tengerpart is tartozik.