‘Share a Coke & a song’ kampány Selenával
Szandi*, 2016, ápr 28

Napjainkaban egyik legtöbbet fogyasztott üdítő a Coca Cola. A márka gyakran indít el különböző érdekes kampányokat, hogy ez által is próbálják felhívni magukra a figyelmet és minél népszerűbbek legyenek. Nyaranta a Share a Coke, avagy Ossz meg egy kólát kampányt részesítik előnyben. Legutóbb lehetett személyre szabott palackot rendelni, melyre rányomtatták a nevünket, azonban most más a helyzet, hiszen ezúttal majd dalszövegek lesznek. Selena két dalszövegéből is olvashatunk majd részleteket a palackokon, vagyis külföldön biztos, Magyarországon nem tudni. Az egyik dal a Me & the Rhythm (részlet: You’re the spark), a másik pedig a Love You Like a Love Song. Ezekről a palackokról megjelentek a promóciós képek is.

 

A nagy hírt Selena a Twitteren tudatta a rajongóival, és egy kis üzenetet közölt velünk. Érdekességként elmondanám, hogy Selena azt az öltözéket viselte, amelyet a legutóbbi fotósorozatának a színfalai mögött, melyet Guy Aroch készített róla, de ez persze nem azt jelenti, hogy a fotózásnak köze volt a kampányhoz. A videóból kivágott képeket szintén megtalálhatjátok az oldal galériájában!

Üdv Twitter, Selena vagyok! Nagyon érdekes híreim vannak, amit meg kell osztanom először veletek. Szóval, mindannyian tudtok a ‘Share a Coke’-ról, igaz? De idén a nevek helyett dalszövegeket fognak rátenni a palackokra. Mindannyiótokat látni akarlak, használjátok a #ShareaCoke-ot a kedvenc dalszövegeitekkel. Nagy megtiszteltetés, hogy a részese lehetek a “Share a Coke & a song”-nak. Legyen csodás nyaratok!