Now FM interjú Selenával
Szandi*, 2016, ápr 28

Selena már gőzerővel készül a Revival turnéra, de azért néha tart egy kis szünetet, így a 104.3 Now FM egyik műsorvezetője, James Palomares (DJ Supa James) elcsípte őt telefonon és beszéltek kicsit a jövő pénteken kezdődő turnéról. Az audió verzió meg fel is került a DJ hivatalos Soundcloud oldalára én pedig röviden összefoglaltam nektek, hogy miről is volt szó benne.


Újdonságot most sem hallhattunk, mostanában mindig a fő téma a Revival turné, ami teljesen érthető. Az énekesnő elmondta, hogy nagyon keményen dolgozik és alig várja, hogy mindenki elmenjen a turnéra és megnézze a végeredményt. A turné nagyon személyes és energikus lesz, a rajongóival való kapcsolata pedig mindig is nagyon igazi volt, így ez főként nekik szól. Szeretné ha az emberek jól éreznék magukat és inspirálódnának. Szóba került az is, hogy a turné első állomása Las Vegas és szinte biztos, hogy ott lesz majd a legnagyobb buli és talán közönség szempontjából a többi állomás kissé nagy csalódás lesz a DJ szerint. Selena csak annyit mondott, hogy tényleg, biztosan hatalmas lesz a buli.
A következő téma a legújabb kislemeze, a Kill ’em With Kindness volt, illetve, hogy már három első helyen végzett kislemeze van a Revival albumról (Good For You, Same Old Love, Hands To Myself). Az énekesnőnek nagyon fura, hogy ilyen helyezéseket ért el, amikor az emberek mondják neki, el sem hiszi, nem számított erre. A Kill ’em With Kindness dalszöveg szempontjából az egyik kedvenc dala az albumról. Véleménye szerint az embereknek muszáj hallaniuk ezt, mivel nem gondolnak bele abba, hogy a telefont nyomkodva a közösségi oldalakon, egy üzenettel képesek valakit mebántani és elrontani a napjukat. Nagyon nehéz ez a helyzet és ilyenkor mindig próbáljuk megvédeni magunkat, a dalszöveg megírásakor pedig pont ezt vette figyelembe. Néha ő is mond dolgokat, amelyeket később majd megbán, de ezekből a hibákból tanul és felnő.
Az utolsó téma pedig az Instagram volt, ő a legkövetettebb személy ezen a közösségi oldalon, az énekesnőnek ez is nagyon fura, mert mindig próbált keresni egy módot arra, beszélhessen más emberekkel, rajongóival, inspirálja őket, ő is inspirálódjon. Hozzátette, hogy amikor sikerül jó fényt elkapnia, akkor azonnal lő magáról egy ütős selfie-t. Próbál rájönni, hogy hogyan használja ezt a közösségi oldalt pozitív módon. Ezen az oldalon persze gyakran szidják egymást az emberek, Selena pedig olyan, mint bármelyik másik 23 éves, néha neki is elege van ebből, próbál ilyenkor másra koncentrálni és néhány napig nem használja az oldalt.