Interjúk a tegnapi napról: Extra TV és Access Hollywood
Szandi*, 2016, ápr 29

FRISSÍTETT BEJEGYZÉS: Extra TV videó hozzáadva
2016.04.03 – 11:45

Az előző bejegyzésemben már említettem, hogy tegnap Selenával több interjút is készítettek Los Angelesben, a Revival turné próbáinak a színfalai mögött, köztük az Extra TV, illetve az Access Hollywood. Az interjúkból néhány részlet már nyilvánosságra is került, az egyiket az Extra TV hivatalos oldalán osztották meg, ehhez videót nem kaptunk, az Access Hollywood által készítettből pedig már láthatjuk is a beszélgetést. Mindkét interjút részletesen lefordítottam nektek.

RTPress004.jpg RTPress007.jpg RTPressLA0025B15D.jpg RTPressLA0035B15D.jpg

Extra TV


Selena Gomez már felnőtt és készen áll útra kelni a Revival turnéra. Gomez leült az Extra TV Renee Barghjával, hogy beszéljen a turnéról, és a legjobb barátnőjéről, Taylor Swiftről.

Selena elbűvöl minket az új zenéjével, jelölve van a Billboard Music Awards-on, Taylor Swift ellen a Legjobb Női Előadó kategóriában. A duó mostanában nagyon bevágódott a díjátadókra, és mindig elcsípik őket tánc közben. “Nem ismerek egy show-t sem anélkül, hogy ne legyen ott velem,” mondta Selena, és hozzátette, “Annyira mókás… amikor azért vagy ott, hogy valójában élvezd és nem azért, hogy túl komolyan vedd, igazán mókás.”

A legjobb barátnők nem tesznek semmilyen barátságos fogadást egymás ellen. “Mi csak szeretünk ünnepelni, általában, olyan, hogy ‘Mit fogunk enni ez után?'”

Selena nagyon koncentrált és készen áll az első fellépésére Las Vegasban, ami május 06.-án lesz, “Nagyon izgatott vagyok, hogy őszinte legyek, a lehető legpozitívabb módon. Még nem igazán volt esélyem arra, hogy aludjak vagy egyek bármit is, úgy értem gondoskodom magamról, de nagy az őrültség, amikor valamiben nagyon hiszel, annyira más.”

Nagy formában tartja magát és mindenét beleadj ebbe a turnéba, “Tényleg szét akarom énekelni a seggem ezen a turnén, szóval egy órát énekelek, edzek, nyújtok, aztán kimegyek a színpadra. Zongorázok is, ez az első alkalom, hogy zongorázok és énekelek egyszerre.”

A 23 éves teljesen megszállotja néhány ruhadarabnak, “Csodálatos… annyira izgatott vagyok… elképesztő is!” Az énekes-színésznő elárulta, hogy együttműködött Karl Lagerfeld-del. “Azt hiszem sírtam, azt hiszem megláttam a ruhát. csak ültem ott, az egyike volt azoknak a ‘Szex és New York’ jeleneteknek. Csak csodálni akartam a ruháimat.”

A szexibb oldalát is megmutatja, “Megadtuk neki az egyfajta érzést… a turné során látni fogjátok a különböző oldalaimat.” A csillag hozzátette, “Ez a legjobb, amit valaha éreztem.”

De ez nem minden. Selena egy kiemelt előadója a Coca-Cola ‘Share a Coke and a Song’ kampányának, és egy igazi média birodalmat épít azzal, hogy projekteket hoz létre. “Az anyukámmal három projektben vagyunk producerek közösen, ami sokkal mókásabb így, mert az egyik már öt éve megvan, és most látni ahogy fejlődik és együtt dolgozni a Netflix-szel, nagyon mókás… Szeretem a filmeket, a tévét, a színfalak mögött lenni… Szeretném megpecsételni magamat ebben a világban.”

Access Hollywood

AH: Nem azért, hogy továbbra is Taylorról beszéljünk, de ő a tanácsadója az idei MET gálának, te is ott leszel hétfőn?
Selena: Együtt megyünk!
AH: Ó, akkor majd együtt kell készülődnötök, a sok mókás, csajos dolog.
Selena: Igen, nagyon bulis, ez lesz a legjobb, olyan , mint egy bál a divatnak.
AH: Kaphatunk bármilyen utalást arra, hogy mit fogsz viselni?
Selena: Bajba fogok kerülni… nem akarok bajba kerülni. Majd meglátod, de gyönyörű, nagyon király, nagyon szeretek menni oda, mert mindenki csak felbukkan és jól érzi magát, jól szórakozik.
AH: A divat legnagyobb estéje, imádom csak ülök ott, mint egy rajongó.
Selena: Nagyon mókás… én is, egyébként, mindig alig várom, hogy lemenjek a szőnyegről, hogy mindenki mást láthassak.lala