Mint azt már hangoztattam az utóbbi néhány bejegyzésemben, Selena számos interjút adott a napokban, köztük rádióknak is, most pedig újabb felvételeket kaptunk ezekről. Most a 99.7 NOW FM, valamint a 107.9 END FM rádió interjúját szeretném veletek megosztani, Selena telefonon keresztül beszélt a műsorvezetőkkel. Ezúttal is leírtam nektek, hogy miről szóltak a beszélgetések! A teljes bejegyzést a tovább gombra kattintva olvashatjátok el!

99.7 NOW FM


Az interjút azzal kezdték, hogy Selenát megkérdezték, hogy ott lesz-e a Spurs kosármeccsen, az énekesnő sajnos nem tud elmenni, mivel már csak négy napot próbálhat, aztán színpadra kell állnia, de az édesapja majd üzeneteket küld neki a fejleményekről.
A Kill ’em With Kindness lesz a negyedik kislemez a Revival albumról, és a műsorvezető szerint ez is majd a slágerlisták legelső helyén lesz, akárcsak a Good For You, Same Old Love és a Hands To Myself. Selena mindenét beleadta ebbe az albumba, kifejezte az érzéseit, és nagyon jól esik a számára, hogy ekkora sikert aratott. Selena jelenleg abban a stádiumban van, hogy már a következő lépéseket tervezgeti és új dolgokat akar már csinálni. Az énekesnő nagyon hálás a sikerért, ezért már elkezdett új dalokon dolgozni, jó érzés a számára, hogy végre teljesen önmaga lehet. Selena nagyon fiatalon lett ismert, de végre tudja irányítani az életét és a karrierjét.
Szóba került a Rossz szomszédság második része, melyben Selena is kapott egy kis szerepet, és így jött a témába Zac Efron is, azzal viccelődtek, hogy ő folyton meztelen a filmjeiben. Kérték Selenát, hogy vigye majd el őt egy kosármeccsre, de az énekesnőnek fogalma sincs, hogy a színész szereti-e azt.
A műsorvezető következő nagy kérdése az volt, hogy nagyobb nyomás van-e így Selenán, hogy ő a legkövetettebb ember Instagramon, és jobban megfontolja-e, hogy mit posztol erre a közösségi oldalra, mire Selena azt felelte, hogy egyáltalán nem. A Revival turné Instagramja is szóba került, azt akarja, hogy tényleg legyen valami haszna ezeknek a közösségi oldalaknak, mert ha állandóan csak ül és selfie-ket posztol magáról, az egy idő után unalmas lesz. Szeretné ha az emberek részesei lennének a turnéjának és a dalainak. “Ne érts félre, ha jó a világítás, és lövök magamról egy jó selfiet, akkor posztolni fogom.” – tette hozzá. A műsorvezetők azt mondták, hogy ő is lehet olyan, mint egy Kardashian és készíthet egy könyvet a selfiekről, “Jobb dolgom is van ennél.” – reagált az énekesnő.
A Revival turné a legnagyobb buli lesz, amelyet Selena valaha is csinált!

107.9 END FM


A rádió műsorvezetői már évek óta nem beszéltek Selenával, és az volt a kérdésük, hogy változott-e. Azt mondta, hogy ugyanolyan, mint régen, csak felnőtt és átélt néhány rossz dolgot.
Selena egy és fél évet dolgozott a Revival albumon és az első három kislemez a rádiók slágerlistáján a legelső helyeket vette birtokba, az énekesnő elmondása szerint az eddigi dalai nem igazán tükrözték azt, hogy ki is ő valójában, de a Who Says még mindig egyike a kedvenc dalainak, most viszont örül, hogy ez az album teljesen azt mutatja be, ami ő valójában.
A későbbiekben szóba kerültek a filmek is, Selena szeretne olyan szerepeket játszani, amelyek szokatlanok és tőle még nem láthattuk, viszont a legtöbbhöz még túl fiatal ezért próbálta az idejét inkább a zenére szánni, hogy minél tökéletesebbet alkosson. Véleménye szerint a filmek és a zenék világa nagyon különböző, mivel a filmekben más bőrébe kell bújnia, nagyszerű írókkal, rendezőkkel, színészekkel dolgozhat együtt, míg a zenében minél jobban önmagát kell adnia.
Kérdezték, hogy mennyire szeret a magánéletéről beszélni, ő pedig azt felelte, hogy a zenében végülis a legtöbb előadó a szerelem, szenvedély, szabadság iránti érzéseiről énekel, mindenki a maga módján. Persze ezzel nem arra célzott, hogy most a dalaiba belefoglalja a telefonbeszélgetéseit, meg hasonló dolgokat, viszont az emberek látták már őt az idők során különböző szituációkban.
Nagyon sok híresség, köztük Selena, vagy Taylor Swift, nem szálltak el önmaguktól, miután egy kis hírnévre tettek szert, hanem olyanok maradtak, amilyennek otthon nevelték őket. Selena ezzel teljesen egyetértett, az édesanyjának köszönheti, hogy ilyen. Próbál minél kedvesebb lenni és másokat inspirálni, a nap végén pedig mindig arra gondol, hogy önmagával kell rendben lennie, hogy ha elveszítene mindent, ez lenne a legfontosabb. Selenát nem tenné az boldoggá, ha nem azt az oldalát mutatná, aki ő valójában, épp ezért él egy lakásban, ezért van szobatársa, autót vezet, mint egy normális ember.