Cosmopolitan: Selena Gomez ki nem állhatja a gyümölcslevet, de ezért kényszeríti rá magát…
Szandi*, 2016, ápr 30

Következő héten Selena Gomez elindítja a Revival turnéját, 2013 óta előszőr. Éjjel-nappal próbált rá, mert ez az “abszolút első” a számára jelenleg. “Mindennél jobban, énekelni akarok,” mondta a Cosmopolitam.com-nak telefonon keresztül kedden. “Be akarom bizonyítani az embereknek, hogy tényleg el tudok jutni oda.”

Szóval Selena élete jelenleg az evésből, alvásból, próbákból és ezeknek a megismétléséből áll. “Felkelek, idejövök [a helyszínre, ahol próbálnak], edzek, nyújtok, felkészítem a hangom az éneklésre, zongorázok, aztán felmegyek a színpadra,” mondta. “Végigmegyek a műsoron kétszer, néha háromszor is.”

Nagyon sok, de megéri. “Sírtam, szorongtam, és a legjobb érzés volt az egész világon, mert jobban törődöm ezzel, mint bármelyik másik turnéval az életem során,” mondta.

Amellett, hogy sokat törődik a turnéval, Selena azt mondta, hogy magával is törődik, és ez azt jelenti, hogy a diétjában is tesz változásokat. “Ne érts félre: texasi vagyok, szóval szeretem az ételt,” mondta Selena. “Nem készítek gyümölcsleveket – tudom, hogy ez egy nagyon los angelesi dolog. A szobatársam, aki együtt utazik velem mindenhová, nagyon sok gyümölcslevet készített. Soha az életben nem akartam narancslevet, de kényszerített rá, ami nagyon jó. Van egy kis hatása.”

Nem rég összeállt a Coca-Cola-val, a márka Share a Coke and a Song kampányában, ami tartalmazni fog dalszövegeket a “Love You Like a Love Song”-ból és a “You’re the Spark”-ból (A You’re the Spark a Me & the Rhythm dalszövegéből egy részlet, valószínű a cikk írója nem tudta. – szerk.) A partnerség egy nagy frissítéssel is jár: Ingyen kóla az egész turné során.

Ha megvan a Kólája (az eredeti Kóla, nagyon hideg, jéggel), hamburgerrel vagy pizzával, néhányszor itt és ott, nem fog kikészülni miatta. “Egy 90 perces műsort csinálok, kétszer vagy háromszor egy napon, ha kicsit elkényeztetem magam, az rendben van.”

Forrás: Cosmopolitan – fordította: Szandi*