Instyle: Egy Karl Lagerfeld tervezte ruha miatt izgatott Selena Gomez a Revival turnén
Szandi*, 2016, ápr 30

Már csak egy héttel a Revival turné előtt, Selena Gomez ragyogott, miközben mesélt arról, hogy a rajongók mire számíthatnak és, hogy miért várja ennyire izgatottan, hogy lássák a turné divat részét.

“Még soha nem törődtem annyira egy túrnéval sem úgy, mint ezzel,” mondta a Same Old Love énekesnője az InStyle-nak a turné próbái előtt az L.A. Sports Arena-ban, Los Angeles-ben, kedden. Ahogy épp egy piszkosfehér Atea Oceanie együttesben és fekete magassarkúban ült, Gomez hozzátette, “Egy és fél évig dolgoztam ezen az albumon. Egyáltalán nem számítottam arra, hogy ekkora sikere lesz, mert ez az első alkalom, hogy tényleg magamat adtam benne. Most, összerakom az egészet; őrület, hogy az egész az én irányításom alatt van.”

Ha már arról beszélünk, hogy a munkája lassan összeáll, az egykori Varázslók a Waverly helyből sztár azt mondta nekünk, hogy “túl volt terhelve érzésekkel”, amikor megnézte a próbáinak visszajátszását először csütörtökön. Hozzátette, “Szeretném ha az emberek kapcsolódnának hozzá, azt akarom, hogy az emberek meglepődjenek, mert nagyon keményen dolgozom és tudom, hogy ezt elmondhatod, amikor ott vagyok azon a színpadon.”

Arról beszélve, hogy Selena hogyan fog ragyogni a színpadon a különböző viseletekbe, Gomez mosolygott és táncolt a helyén ülve, miközben elkezdett beszélni a különböző viseletekről, mondván, “Nagyon izgatott vagyok a ruhák miatt.”

“Hihetetlen, mert egy más helyen vagyok most az életemben… Őrület, mert most együttműködhetek tervezőkkel, olyanokkal akikkel vágytam, hogy együtt dolgozzak és az egész viselet nagyon különböző és szép,” folytatta. “Alig várom, hogy az emberek lássák, mert nagyon különbözőek. Mindegyik viselet ad egy érzést, ami elrepít egy másik helyre… Azt hiszem az embereknek nagyon fog tetszeni a ruhatár.”

Gomezt teljesen elragadta az egyik darab, amit Karl Lagerfeld tervezett. “Amikor a fellépőruhát felvettem és végleg elkészült, eszméletlen volt,” mondta. “Olyan rosszfiúsnak érzem benne magam. Ez a legjobb érzés a világon.”

A turnéja mellett a triple-threat (egyszerre énekel, táncol, színészkedik, nyert is egy ilyen díjat idén az iHeart Radio Music Awards-on, szerk.) sztár összeállt a Coca-Cola-val a #ShareaCoke kampányába, ami most felváltja a neveket a címkéken dalszövegekre a slágereiből, “Love You Like A Love Song” és “Me & the Rhythm.”

Forrás: InStyle – fordította: Szandi*