Revival turné dokumentumfilm, dallista és egyebek
Szandi*, 2016, ápr 30

Egy hét múlva kezdetét veszi a várva várt Revival turné és minél közelebb kerülünk hozzá, annál több újdonságot tudhatunk meg. Nagyon sok rajongó vásárolta meg a jegyet valamelyik koncertre, viszont még így is akadnak olyanok, akik sajnos nem tudnak elmenni egyre sem, de most már teljesen biztos, hogy még ha a gép előtt ülve is, de mi is bulizhatunk majd Selenával, ugyanis hivatalosan megerősítésre került, hogy érkezni fog majd egy Revival turné DVD is, amely tartalmazni fog egy dokumentumfilmet, így majd betekinthetünk a színfalak mögé is és a fellépéseket is megnézhetjük. Tegnap kezdték el a film forgatását, ezzel kapcsolatosan egy képet kaptunk a Victory Films által, valamint még két fotót, melyek által beleshetünk a színfalak mögé, különböző sütiket és egyebeket láthatunk.

ChQzMgGW0AAiWpz.jpg   ureskep

De ez nem minden, ugyanis a turné dallistájának a nagy részét megosztották velünk a turné hivatalos Twitter oldalán, ha a Stars Dance turnét nézzük, akkor még nagyjából 6-7 dal vár megerősítésre, de addig is lássuk az eddigieket:

Good For You
Same Old Love (lehetséges, hogy ez lesz a nyitódal)
Hands To Myself
Kill ’em With Kindness
Come & Get It (új verzió)
Who Says (akusztikus verzió)
Camouflage (Selena zongorázni is fog eközben)
Nobody
Sober
Body Heat
Slow Down
Love You Like A Love Song
Me & the Rhythm
Rise

Benjamin Houston osztott meg néhány videót a Snapchatjén a turné próbáiról, melyekben Selenát a gyerekeivel láthatjuk, amint épp Demi Lovato, Let It Go című dalát énekli közösen velük, majd később Theresa Mariet, miközben a háttérben az énekesnő épp a Who Says-t próbálta.


A bejegyzést egy képpel zárnám, melyet Selena töltött fel az Instagramjára. A fotó a Saturday Night Live fellépése idején készült, január 23.-án. Az énekesnő a következőt fűzte hozzá, “Miután befejezzük a show-t és nem rontjuk el.”

 ureskep ureskep ureskep