Us Weekly és The Insider interjú
Szandi*, 2016, ápr 30

Pár nappal ezelőtt több interjút is készítettek Selenával Los Angelesben a turné próbáinak színfalai mögött, már többet is megosztottam veletek (egy frissítésre került a mai napon, bővült egy videóval, katt ide), most újabb kettő érkezett, az egyiket az US Weekly készítette, míg a másikat a Yahoo egyik műsorában, a The Insiderben adták le, akinek a műsorvezetője Hallie Stephens meg is osztott egy közös képet Instagramon a kedvencünkkel. Az utóbbi műsorból két videó is felkerült a világhálóra, így összesen hárommal gazdagodtunk, mindhármat lefordítottam nektek.

 ureskep ureskep ureskep

US Weekly

Mikor régen turnéztam, olyan 16-17 éves lehettem és bármit ehettem, mert rendben voltam, nos ez megváltozott.

Még soha nem törődtem egy turnéval annyira, mint ezzel. Még soha nem dolgoztam ilyen keményen. Minden nap az edzéssel kezdek, énekórákat veszek, mejd zongoraórákat, aztán felmegyek a színpadra és megtervezzük az egészet. Nagyon izgalmas, de emelett sok munkával is jár.

Us Weekly: Mire számíthatunk a turnén?
Selena: Csak előadni akarok. És tudod, nem próbálok annyit táncolni, mint legutóbb, mert tényleg csak énekelni akarok. Meg akarom mutatni az embereknek, hogy tudok énekelni.

Us Weekly: Hogyan lazulsz el egy koncert után?
Selena: Csupa ideg vagyok az est végén, körbe kell rohannom és kiűzni a szervezetemből, vagy valami. Szóval a stúdióba mentem a próbák után. Főként egy este kimenő személy vagyok és ezt el kell fogadnom.

Us Weekly: Számthatunk meglepetésvendégekre a koncertjeiden?
Selena: Nem tudom, azt hiszem a turné elején csak én leszek. Nem azt mondom, hogy a turné közepén nem ezt akarnám. Lehetőséget kapni, hogy a legjobb barátnőmmel énekelhessek a színpadon… soha nem fogom elfelejteni. Kétszer csináltuk és ez a legjobb. Szeretem, amikor az emberek magukkal ragadnak mindenkit, legyen az barát vagy egy másik előadó, akit tisztelsz. Úgy gondolom, hogy nagyszerű.

Us Weekly: Mesélj nekünk a ‘Share a Coke’ kampányról.
Selena: Ezt most nem csak úgy mondom. Állandóan kólát iszom, szóval amikor felhívtak szerintem jobban vártam, hogy ingyen kólát kapjak. Ez egyike azoknak a pillanatoknak, amikor mondom, hogy, “Anya, megcsináltam, rajta vagyok egy kóláspalackon.”

Yahoo – The Insider

Hallie: Szóval mi a szokásod mielőtt felmész a színpadra?
Selena: Annyi minden kavarog a fejemben ilyenkor, próbáltam nyugodt lenni, de valamilyen okból kifolyólag az, hogy csend van körülöttem és egy kis tér, és utána valami nagyon hangos helyre menni, nem tesz engem nyugodttá. Szóval szeretem izgatottnak és energikusnak érezni magam, és tudod… persze szeretek elmondani egy imát és utána elkezdem és csak úgy gondolom, hogy az első 10 másodperc [a nehéz], aztán elmúlik és képes vagyok tenni a dolgomat.

Hallie: Szóval az Instagramod alapján el tudom mondani, hogy nagyon közel állsz a szépséggel foglalkozó csapatodhoz. Mennyire válnak a családoddá, amikor úton vagy?
Selena: Úgy értem, jobban, mint bármi. Körülvesznek az emberek, akikkel turnézni fogsz… az egész világ. Szóval egy módon, nem tudom… olyan emberekre volt szükségem magam körül, akiket szeretek és akiktől inspirálódhatok.

Hallie: Egyike azoknak a dolgoknak, amiket nagyon szeretek a turnéban, az, hogy a rajongóid vásárolhatnak ideiglenes tetoválásokat, amelyeket a tieid inspiráltak, igaz?
Selena: Igen.
Hallie: Szóval a hét tetoválásod közül, melyik jelent a legtöbbet a számodra?
Selena: Egy kis kötelék az édesanyám születési éve – az 1976 van a nyakvonalamon – és aztán egy kisbetűs ‘g’ a húgomnak Gracie-nek. Szóval ez a kötelék lenne a kettő között.

A Coca-Cola, ‘Share a Coke & a song’ kampányról: Az, hogy a dalszövegeim rajta vannak a palackokon… hatalmas.

Hallie: Szóval úgy tűnik, hogy te és Jennifer Aniston nagyon jó barátok vagytok mostanában. Adott neked bármilyen tanácsot az utad során?
Selena: Nagyon édes, nagyon tápláló [lelkileg], és megkapja. Nagy példakép volt az életemben, mióta az eszemet tudom, szóval úgy gondolom, nagyon jó látni, hogy milyen jól kezelte önmagát és azt hiszem ez csodálatos.

Hallie: És olyan a barátságotok, hogy tényleg felkaphatod a telefont és felhívhatod őt?
Selena: Nem vennék rá mérget, mert túl ideges lennék. De igen, biztos vagyok benne, hogy válaszolna a hívásomra.