Nagyon friss: Az első dal címe a legújabb albumról
Szandi*, 2016, máj 02

Nagyon szuper, exklúzív hírrel jelentkeztem, ugyanis mindössze néhány perccel ezelőtt regisztrálta be az APRA Amcos, egy ausztrál zenei oldal Selena legújabb dalának a címét, ami ha minden igaz, akkor a legújabb albumán fog helyet kapni. Erre az oldalra szokták legelőszőr beregisztrálni a dalok címét különböző albumokról, ez még akkoriban a Revival albummal is így történt. A dal írói: Justin Tranter, Kristoffer Fogelmark, Rami Yacoub és mások, míg a címe Kinda Crazy, avagy Kissé Őrült.

transferir (2)

Továbbá a Revival turnénak az első kislemezének, a Good For You-nak is frissítették az adatlapját, ezzel felfedve, hogy bizony van egy verziója, melynek az előadója Wiz Khalifa. Néhány hónappal ezelőtt Selena és Wiz közösen voltak stúdióban, valószínű akkor készülhetett el.

transferir (4)

Végül pedig még három dal adatlapját is frissítették, melyekről kiderült, hogy Selena is készített egy verziót hozzájuk, de aztán más albumára került fel, ezek a következők: Demi Lovato – Stars (Confident album), The Cardigans – For What It’s Worth (Long Gone Before Daylight album), Ashton Merrygold – Get Stupid (Show Stopper album). Nem tudni, hogy ezek a dalok valaha is megjelennek-e majd Selena verziójában is, de nem valószínű. Lennebb megnézhetitek a képeket, melyeken megtalálhatóak az előbb leírt információk.

transferir (3)
transferir (6)
transferir (7)