A napokban a friss hírek nagy része különböző interjúkból és cikkekből állt, mivel nemrég a turné próbáinak a színfalai mögött, a los angelesi sportarénában több riporter is meglátogatta Selenát. Ezen kívűl pedig több rádiós műsorvezető is elérte a kedvencünket telefonon. Ezúttal kicsit Bence is besegített és leírta, hogy miről volt szó az egyik rádiós interjúban, én pedig persze a többihez írtam fordítást vagy összefoglalót, hogy mindenki megértse, hogy miről volt szó. Mivel így nagyon hosszú lenne a bejegyzés, ezért a tovább gombra kattintva olvashatjátok el teljesen!

93.1 The Party rádió

Az iHeart Radio egyik rádiósának, Big D-nek adott exluzív interjút Selena tegnapelőtt. A beszélgetés elején arról kérdezték, milyen érzései és elvárásai vannak a Revival turnéval kapcsolatban. Selena elmondta, hogy egyszerre ideges és rendkívül izgatott, nagyon sok munkát fektetett ebbe, és a végtermék egy gyönyörű valami, és, hogy már alig várja a kezdést Vegasban. Big D elmondta, hogy ott lesz a turné egyik koncertjén a feleségével és a 4 éves Selenator lányával, aki rajzolt is Gomeznek, és ő megígérte, hogy a koncerten odaadhatja neki. Ezután Selenát arról kérdezték, hogy miért pont Revival ( = újjászületés, újjáéledés) az album neve. Erre a magyarázat az volt, hogy Selena életében másfél éve történt egy afféle újjáéledés, sok mindenben változott az élete, és úgy érzi, most éppen azt keresi, milyen előadó lesz ő igazán. Most már egy felnőtt, és magának kell eldöntenie mit akar a karrierével. Az utolsó kérdés az volt, hogy a turné utolsó napján, amikor visszanéz az egészre, mi az amitől azt mondaná, hogy basszus, ez jó volt. Mi a fő célja a turnéval? Selena elmondta, hogy a rajongói visszajelzése a legfontosabb, hogy őket boldoggá tegye, hogy kapcsolatot tudjon teremteni a rajongótáborával a turnén keresztül.
Írta: Bence

E! News

Ebben a rövid interjúban Selena arról beszél, hogy nem muszáj az ember előre agy célokat tűzzön ki, nem kell azt mondania, hogy amit eljut arra az adott helyre, mindene meglesz, ez a legnagyobb lecke amit megtanult, vagyis az, hogy a jelenben kell élnie. Akik követik Selenát, láthatják, hogy neki sem mindig jön össze minden, a múltban nem mutatta mindenben önmagát (itt az eddig megjelent albumaira célzott főként -szerk.), de voltak dolgok, amiket nagy szenvedéllyel csinált. Igazából pontosan ezeket a dolgokat mutatja be a Revival album, azt, hogy most érzi magát nagyon magabiztosnak. Az évek során rájött, hogy bármit is mondanak az emberek, a nap végén ő lesz az, aki majd tündököl. Nagyon sok ember próbálta őt letörni, de ennek ellenére is, most itt van, és mindig is önmagát adta, egész életében ezt akarta. Próbált mindig tűrni, mert tudja, hogy mennyire keményen dolgozik és nem hagyja, hogy az ilyenek hassanak rá.
Végül még volt egy kérdés, hogy ha választania kellene, hogy egy szabad estén egy első randira mehetne, vagy a legjobb barátnőivel tölthené az idejét, mit választana, az énekesnő nem tudta, mivel ebben az évben egész végig turnézni fog, így a barátnőivel lesz.

Z100 New York

Selena az idei év iHeart Radio zenei díjátadóján megnyerte a Triple Threat díjat (legjobb énekes, színész, táncos), ennek következtében pedig az interjúban szóba került, hogy a mostani turnén nem akar túl sokat táncolni, hanem nagyon az éneklésre akar koncentrálni.
Mostanában több olyan sztár elhunyt, akik már a régen hatalmas hírnévre tettek szert, ennek kapcsán pedig arról kérdezték Selenát, hogy ki a kedvenc régi előadója, ő Amy Winehouse-ra szavazott, sajnos már ő sincs köztünk, pedig Selena nagyon szeretett volna találkozni vele.
A következő téma a The Big Short film volt, melyben a kedvencünk is kapott egy rövid szerepet, nagyon szeret mindenkit, aki abban a filmben játszott, különösen Christian Bale-t és örül, hogy nem kellett közös jelenetet készítenie vele, mert ideges lett volna, de azért szeret olyan emberekkel dolgozni, akiktől tanulhat.
A végső szavak pedig a Coca-Cola-ról szóltak, ugyanis Selena két dalszövege is megtalálható a címkéken, melynek ő nagyon örül, mert mindig is imádta a hagyományos kólát, jéggel.

100.5 NOW rádió

A nevéről: Először azt kérdezték meg Selenától, hogy hogyan ejti a nevét, “Szelíná” vagy “Szelena”? Ő az elsőre szavazott. Utána tisztáznia kellett a pletykát, miszerint Selena Quintanilla énekesnőről kapta a nevét. Azt mondta, hogy ez igaz, előre Priscilla-t akarták, de mivel az unokatestvérét is itt hívják, aki hat hónappal előtte született, ezért lett Selena a neve, mivel akkoriban a szülei nagyon szerették az énekesnőt. A kedvencünknek nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen jeles személy után kapta a nevét, ugyanis lehetősége volt, hogy találkozzon a családjával is.

Arról, hogy ő a legkövetettebb ember Instagramon és hogyan érhetjük el, hogy többen kövessenek: Selena azt mondja, hogy nem a megfelelő embertől kérnek tanácsot, ha azt kérdezik, hogy hogyan használják az Instagramot, hogyan szerezzenek több követőt, csak azt posztolja, amihez épp kedve van.

Prince haláláról és hogy hogyan kapcsolódik az énekes a Hands To Myself dalához: Selena épp az arénában próbált, mikor megtudta, hogy Prince elhunyt és alig tudta elhinni. Kicsit ő inspirálta a Hands To Myself dalát, mert nagyon szereti a dalai hangzását és ő is próbált egy kis ilyet belecsempészni a sajátjába is. A kedvenc dala Prince-től a Purple Rain volt.

Disneylandről: Selena nagyon szeret a Disneylandbe menni, mert mindig magtalálja a kedvenc ételeit, például az uborkát. A Tower of Terror-ra nagyon szeret felülni.

A DNCE Hands To Myself feldolgozásáról: (itt meghallgathatod) Selena nagyon haragudt, hogy nem szóltak neki azonnal és nem küldtek linket, Joe-t nagyon rég óta ismeri, és nagyon jó lenne közösen is elénekelni ezt a dalt a turnén.

Selena Sactamento-ban is turnézni fog, ezt várhatják tőle és ezt üzeni az ottani rajongóinak: Az énekesnő még soha nem dolgozott ilyen keményen, háromszor is elpróbálják a koncerteket, szeretne valami nagyon jót produkálni. Szeretné elmondani a rajongóinak, hogy mennyire hálás és nem gondolta volna, hogy ekkora sikere lesz a Revival turnénak, alig várja, hogy találkozzon mindenkivel.

RAJONGÓI KÉRDÉSEK:
Miért izgul a legjobban a Sacramento-ba jövés miatt? : Nagyon szeret a rajongóival találkozni, szeret a stúdióban lenni és alkotni, promotálni már nem annyira, de az úton lenni és látni a közönséget, nagyon jó érzés a számára. Ez a legjobb az egészben, hogy kapcsolódhat velük, utána pedig kicsit körülnéz a városban.

Ki nyújtotta neki a legnagyobb inspirációt amikor kezdett felnőni?: Az édesanyja. Nagyon szereti az édesanyját, nagyon sok mindent átélt és próbált mindent megadni Selenának.

Mi a kedvenc dala jelenleg?: Chris Lane – Fix.

Mit ad az édesanyjának anyák napjára?: Az édesanyjának valami különlegeset szeretne adni, a kishúgával közösen.

Mi a legrosszabb szokása?: Selenának annyi rossz szokása van, hogy nem is tud dönteni, de amikor a kocsijában ül, néha elfelejti felrakni az övet és a figyelmeztető síp olyan hangos, hogy rengeteg embert idegesít, pedig nem szándékosan nem teszi fel az övet, csupán elfelejti.

Vannak állatai?: Jelenleg nincsenek. Hat kutyával nőtt fel, melyek még mindig megvannak az édesanyjának és a mostohaapukájának, azonban már elköltözött.

Melyik régi bandával szeretne új közös dalt?: A The Beadles-szel fantasztikus lenne.

93.3 Power, iHeartRadio

Az utolsó megjelent interjúban Selena újra beszélt a Revival turnéról, mely Las Vegasban kezdődik majd, és miután vége a koncertnek együtt fog bulizni mindenkivel. A Revival album három kislemeze a slágerlisták első helyén végzett, Selena nagyon keményen dolgozott a Revival albumon, próbálta megtalálni a saját hangját és olyan dalokat alkotni, amelyeket az emberek élveznek.
Selena nagyon szeretne a közeljövőben együttműködni Kendrick Lamar-ral is, úgy gondolja, hogy ő fantasztikus. Drake-nek is nagy rajongója, akinek nemrég jött ki a legújabb albuma, de az énekesnő nagyon elfoglalt, ezért nem tudta még meghallgatni.
Seattle-be is el fog látogatni két hét múlva, Selena nagyon szereti az ottani időjárást, alig várja, hogy odamenjen. Szóba került Judah Smith is az ottani lelkipásztor, mivel Selena nagyon szeret templomba jártni.
A végső téma az Instagram volt, Selena mikor először létrejött ez a közösségi oldal, beregisztrált, nem igazán tudta, hogy mire használja. Kértek tőle tippeket, viszont azt mondta, hogy utálja ezt a kérdést, mivel ő is csak random dolgokat posztol.