Revival turné hírek
Szandi*, 2016, máj 02

A tegnapi napon sajnos családi okok miatt nem tudtam kiírni a legfrissebb híreket, de most elhoztam nektek őket, pótlásként. Vészesen közeledik a Revival turné, ennek köszönhetően pedig újabb infók derülnek ki róla. Ezúttal a turné hivatalos Instagram oldalát frissítették egy kicsit, így felkerült először is két kép a próbákról, illetve egy videó, melynek a hátterében a Me & the Rhythm című dalt hallhatjuk (itt), emellett láthatjuk ahogy Selena énekel és a koreográfiákból is kapunk egy kis ízelítőt. Minden kép felkerült a maga helyére a galériánkba, illetve a videóból kivágott fotók is!

  005RTCaps_015.jpg 005RTCaps_030.jpg 

Ez nem minden, ugyanis végre érkeztek képek a Revival turné márka darabjaiból is, szám szerint öt fotó, véleményem szerint nagyon jól néznek ki, vannak köztük olyanok, amelyeket én magam is szívesen viselnék. A WWD honlap tudósított először bővebben a ruhákról, ugyanis kihirdette, hogy Selena szeretné megkönnyíteni a rajongói helyztetét, épp ezért a egy internetes üzletet fog megnyitni, ahol a rajongói előrendelhetik a márka 30 darabjának egyikét, illetve a turné közben is, a koncerteken ülve előkaphatják a telefonjukat és kiválaszthatják a nekik tetsző darabot. Az üzletet négy nappal a turné kezdete előtt, azaz pontosan ma tetszik elérhetővé. Egy 4 másodperces videó is felkerült a világhálóra, melyben láthatjuk, ahogy Selena, Courtney Barry és néhány kisgyerek a darabokban fotózkodik, katt ide.

   

Néhány órával ezelőtt összeállt a kép, hogy a nyitósztárok hány állomáson vesznek majd részt, Charlie Puth 1 állomáson, Bea Miller 27 állomáson, Bahari 15 állomáson, Tyler Shaw 3 állomáson, a DNCE pedig 38 állomáson teszi majd érdekesebbé a Revival turnét. Ahogy azt már többször is említettem, egyre közelebb kerülünk a turnéhoz, ezért a napokban fogok írni egy bejegyzést, melyben minden eddigi megjelent információt feltüntetek részletesen, akkor majd elolvashatjátok, hogy melyik állomáson hallhatnak rajongók vendégsztárokat is.