Marie Claire magazin fotósorozat & Revival turné márka darabjai
Szandi*, 2016, máj 03

Néhány héttel ezelőtt Kai Z Feng készített egy fotósorozatot Selenáról, azonban akkor még nem tudtuk, hogy milyen magazinnak, azonban a mai napon végre megjelent két kép és az is kiderült, hogy a Marie Claire magazin júniusi számának a címlapján láthatjuk majd a kedvencünket. A fotós megosztott egy újabb közös képet a színfalak mögül, a megjegyzésben pedig leírta, hogy majd elolvashatjuk a címlapsztorit is. A stylist ezúttal Edmond Alison, a fodrász pedig Jenny Cho volt, míg a sminkért Hung Vanngo felelt. Reméljük hamarosan több kép is napvilágot lát ebből a fotósorozatból, mert gyönyörű!

002~404.jpg 003~399.jpg 2016ShootBTS001.jpg tumblr_o6l3kbH1mE1rq03t7o1_1280.jpg

A tegnap este végre elérhetővé vált a Revival turné márka többi darabja is, Selena megnyitotta a hivatalos internetes üzletét, selenarevivalmerch.com-ot, ahol a legtöbb ruhát, kiegészítőt és egyéb apróságot már meg is tudnak vásárolni a rajongók. A márka összesen 30 darabot tartalmaz, és mindegyikről felkerült a galériánkba egy-egy kép! Egy fotósorozatot is készítettek ennek kapcsán, melynek a színfalai mögül két rövid videó jelent meg, ezeket feltöltöttem az oldal YouTube csatornájára.

RTMerchandising009.jpg RTMerchandising016.jpg RTMerchandising019.jpg RTMerchandising030.jpg

A nagy hírt Selena egy videóban közölte velünk, valamint azt is elmondta, hogy nagyon sok munkával járt ez, és alig várja, hogy lássa ahogy viselik a rajongói. Ő is az egyik darabot viselte a rövid kis videóban. A koncert előtt meg lehet vásárolni, vagy online elő lehet rendelni. Nagyon szeret minket.