Megérkezett a 3. kinézet!
Szandi*, 2016, máj 03

Kedves látogatók! Pontosan április 26.-án lett két hónapos az oldal, és már akkor szerettem volna designt cserélni, azonban nem volt ihletem, az Arwen által készített kinézet pedig annyira szép volt, hogy nem volt szívem ilyen hamar megválni tőle. Azonban a GQ magazin fotósorozatának egyik képe nagyon megihletett és azonnal összeállt a fejemben az új kinézet összképe. El is készítettem, aztán elérkezett a mai nap, amikor megjelent a Marie Claire fotósorozat első két képe, és mondtam, hogy nem tudnék még egy hónapot várni, hanem azonnal szeretnék valamit belőlük az oldalra, így kicsit alakítgattam és végül megszületett a végeredmény, amit most láthattok. Próbáltam hozni a tőlem megszokott színes designt, azt hiszem sikerült is, illetve igyekeztem minél több egyediséget belecsempészni.
Továbbá szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki támogat, 2 hónap alatt közel 7000 látogató volt az oldalon, ami véleményem szerint hatalmas szám. A chatbe is néha küldötök pozitív visszajelzéseket, amelyeknek szintén nagyon örülök. Design szempontjából pedig köszönetet szeretnék mondani néhány webes ismerősömnek – ők majd tudják, hogy magukra kell gondolni -, hogy segítettek ha valami apróság nem jött össze, nélkületek nem teljesen így nézne ki most az összkép.
Végül pedig egy kicsit az oldalról és a tartalomról. Mint láthatjátok, az oldalon nincs túl sok tartalom, azonban folyamatosan dolgozok rajta és amint több is kész lesz, azonnal tudatni fogom veletek, emellett a galériát is rendszeresen igyekszem frissíteni szabadidőmben, már több, mint 20.000 képet lehet megtekinteni. Az énekesnőről rengeteg friss hír van és épp ezért szeretnék magam mellé felvenni társszerkesztőt, valaki olyat, akinek van egy kis angol tudása és már kicsit jártas a rajongói oldalak szerkesztésében, Bence ugyan itt van, de neki nincs túl sok ideje, és ezelőtt még nem nagyon foglalkozott rajongói oldalakkal, így ha valakinek van kedve és ideje, azt kérem, hogy jelentkezzen a selgomeznet@gmail.com címen.
Nem szeretném tovább húzni a szót, remélem mindenkinek elnyerte a tetszését a kinézet és várom a véleményeteket a chatbe! Ne felejtsétek lájkolni a Facebook oldalunkat és követni minket Twitteren!