A mai napon minden eléggé csendes volt Selena körül, ami nem csoda, hiszen már Las Vegasba utazott a csapatába és ott készülnek tovább a pénteken kezdődő turnéra. A próbák kapcsán érkezett egy új videó, melyben a Slow Down című dalt hallhatjuk, az énekesnő épp azt próbálja. A dalnak ezúttal egy másik verzióját fogja előadni a kedvencünk a Revival turné színpadán. [videó itt] A videón kívűl még kaptunk egy képet a Marie Claire magazin fotózásának a színfalai mögül, amelyen Selenát Nina Garcia-val láthatjuk.

A francia CNN osztotta meg velünk a hírt, miszerint az énekesnő leült az egyik riporterükkel beszélni a MET Gála után, így készítettek egy interjút is, amely 08.-án, azaz vasárnap fog adásba kerülni ezen a csatornán, a beszélgetésről egy pillanatképet nézhettek meg. Az esemény kapcsán kaptunk néhány új képet is, főként a vörös szőnyeges felvonulásról, belső részről, illetve a The Mark hotelből való távozásról is, ezek már mind megtekinthetőek az oldal galériájában!

  wenn23818319.jpg SPL1274339_027.jpg

A bejegyzést egy interjúval zárom, melyet Marc Acton készített Selenával a napokban és a tegnap este feltöltötte a Youtube csatonájára, a végeredményt a MIX 106.5 rádióban lehetett hallani. Ezúttal is a szokásos dolgok kerültek szóba, a Revival turnéra fektették a hangsúlyt. Az énekesnő mindenét beleadja a turnéba, szeretné ha az emberek meglepődnének majd. Még mindig furának tartja, hogy Instagramon ennyi követője van, mivel gyakran szünetelteti azt a közösségi oldalt, de szeret kapcsolatban lenni a rajongóival, melyet az oldal lehetővé tesz a számára. Bizonyára sokan ismerik azt az érzést, amikor bekapcsoljátok a telefonon az internetet és hirtelen hatalmas mennyiségű értesíté érkezik, amelytől teljesen megőrül a mobil. Selenát kérdezték, hogy vele már előfordult-e, mire ő azt válaszolta, hogy nem, azonban néhány barátját már megviccelte azzal, hogy engedélyezte a telefonjukon az értesítéseket. Végezetül újra visszatértek a Revival turnéhoz, az énekesnő nagyon boldog, hogy a DNCE is vele tart, hiszen együtt nőttek fel Joe Jonas-szal. Az albumon olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Charli XCX, vagy A$AP Rocky. Selena nem könyörög senkinek, hogy közreműködjön valamelyik dalában, csak olyan emberekkel dolgozik együtt, akik szintén akarnak vele. A The Heart Wants What It Wants című dalával mutatta meg legelőször, hogy valóban mit érez, viszont a Revival album teljesen ő, mindent beleadott a dalokba, a turnén szintén ezt akarja majd csinálni, fel akarja robbantani a színpadot.