Revival turnéval kapcsolatos hírek
Szandi*, 2016, máj 05

Sziasztok Selenatorok! Nagyon jó érzés ezt végre leírni, hogy holnap végre kezdetét veszi a várva-várt Revival turné, amelynek kapcsán hoztam most néhány friss hírt. Két új képpel és egy videóval bővűlt a turné hivatalos Instagram oldala, mely lassan közel 300.000 követővel rendelkezik. Az első fotón a las vegasi aréna ülőhelyeinek egy kis részét láthatjuk, míg a másodikon pedig szerencsejátékokat láthatunk, hiszen ez a város erről híres. A videóban Selena útját követketjük végig, New York-tól egészen Las Vegas-ig. [itt]  Az énekesnő néhány nappal ezelőtt New York-ba utazott a MET gálára, láthatjuk, ahogy elkészítik a haját, utána fotózáson vesz részt, majd a végén Las Vegas-ban gőzerővel próbál. A végén elhangzik, hogy “Két nap múlva találkozunk”, mivel a videó tegnap késő este lett feltöltve. Az előbb említett videó kivágott képeit már fel is töltöttem az oldal galériájába! Az Instagram mellett még a turné Twitterét is frissítették, ide egy gif képet töltöttek fel, melyen Selena újra közli velünk, hogy újra útnak indul és kezdődik a buli május 6.-án Vegasban.

 RTOficial015.gif 05RTCaps_128.jpg 05RTCaps_360.jpg

A turnéval kapcsolatosan még újabb képek érkeztek, kettő a próbákról/előkészületekről, illetve a promóciós fotósorozatból is egy fotó, mely sajnos nem túl jó minőségű. Az énekesnő néhány interjúban beszélt a turné dallistájáról, hivatalosan is megerősítette, hogy a The Heart Wants What It Wants dalt nem fogja elénekelni egyik koncerten sem, mivel ez újra felhozná a múlt sérelmeit, továbbá a Hands To Myself, Come & Get It, Love You Like a Love Song és Good For You dalaiból új verziót hallhatunk, de ezekről hamarosan hozok cikket.

   ureskep

A kedvencünk hivatalos weboldala felfrissült, teljesen új kinézetbe öltöztették, ezért mindenképp lessetek be a selenagomez.com-ra. Néhány Twitter/Facebook borítót is feltöltésre, melyet kedvetekre használhattok, ezeknek a témája egytől-egyig a Revival turné. A borítók nem saját készítésűek, egy Twitteres rajongói oldal készítette, az volt a célja, hogy a turnét promotálja. (@SelenaFanClub)

   

Az amerikai rajongók újra szerencsésnek mondhatják magukat, ugyanis egy játék került megrendezésre, mely által a nyertesek páros belépőjegyet nyerhetnek egy általuk kiválasztott helyszínre, a Revival turnéra. Továbbá egy mobilos rajongói csoportot is elindítottak, ahová lehet jelentkezni, azonban pénzbe kerül. A 31996 számra kell elküldeni a Selena nevet, de hónaponta fizetni kell érte.

Ezt a bejegyzést egy kis felhívással zárnám. Fanni már írt egy cikket, hogy Selena a turnéjának bevételeit a lupusz végleges gyógymódjának a megtalálására szánja, ezzel kapcsolatosan pedig egy kisebb játék indult el, az embereknek egy kis kvízt kell kitölteniük, minden egyes kitöltéssel több pénzt adományoznak a szervezetnek. Ide kattintva ki lehet tölteni.