Tegnap a Billboard oldalon megjelent egy cikk, miszerint Selena a Revival turnéján befolyt összeg egy részét a lupusz nevű betegség elleni kutatás elvégzéséhez adományoz. A lupusz gyulladásos betegség, amely során az immunrendszer a test saját szövetei, szervei ellen fordul. A cikket a következőkben olvashatjátok el.

Még 2013-ban, Selena Gomez lemondta a Stars Dance turnéja egy részét, miután diagnosztizálták lupusszal és kemoterápiás kezelésnek kellett alávetnie magát. Most, közel 3 évvel később, Gomez újra útnak indul a Revival turné keretén belül és néhány jegyből származó bevételt az Alliance for Lupus Researchnek adományoz.

New Yorkban, az ALR egy nemzetközi önkéntes egészségügyi szervezet, aminek az a feladata, hogy megtalálják a gyógymódot, végső soron pedig megakadályozzák a lupuszt. Gomez csapata elmondta, hogy az ALR- a széles hatáskör miatt választották. Gomez kinyilatkoztatta lupusz betegségét a 2015-ös Billboard fedősztorijában.

A Revival turnéjára – ami pénteken indul Las Vegasban – Gomez készen áll újra a színpadra állni és a figyelem középpontjában lenni. “Ez a show annyira rám összpontosul, és ezt egyfajta önbizalomra, erőre értem.” mondja Gomez. “Egy gyönyörű érzés társul hozzá, de ez rólam szól, szóval ha be akarok menni és azt mondani, hogy meg akarom változtatni [egy számot a showban] vagy hozzáadni ezt, meg tudnám tenni. Ez az első alkalom, hogy képes vagyok ezt csinálni az életemben. És nagyszerűen érzem magam. Nem vagyok biztos benne, hogy tudni fogom az összes tánclépést.”

“Sok minden van, amit bizonyítani akarok magamnak ezen a turnén és ez csak rajtam alapszik, a hangomon, és, hogy mit mondok a közönségemnek,” teszi hozzá. “Ez minden, amit igazán akarok.”

Elmondása szerint van egy “tiszta meglátása” a turnéra: “A közönségem 70%-a a kezdetektől fogva velem van, de tudom, hogy egy nagy részük [a közönségnek] még ezelőtt sose volt egy koncertemen se, szóval nyilvánvalóan ezt észben tartom.”

Gomez elmondta, nagyon izgatott, hogy a rajongók hallhassák az új verziót a “Come and Get It”-ből, amit elő fog adni a showkon és többnyire a Revival albumra összpontosul. “Beletettünk 3 régi dalt, szóval így lett egy új anyag, ami olyan, mint amit én akartam. Talán hozzáadunk még pár dolgot, meglepetésként, de ezt majd még kitaláljuk.”

Gomez világkörüli Revival turnéja december 18.-ig van beütemzve, Észak-Amerikában, Ázsiában és Európában lévő dátumokkal.

Az eredeti interjút megtekinthetitek ide kattintva.