A szexi, magabiztos Selena Gomez elindítja a Revival turnéját Las Vegas-ban
Szandi*, 2016, máj 06

Mikor Selena Gomey 2015 vége felé kiadta a Revival albumát, senki nem tudta volna előre megjósolni a korong sikerét. Jelölve a Legjobb Női Előadó és a Legjobb Közösségi Előadó kategóriában, idén, a Billboard Music Awards-on, Gomez bemutatott egy szexi, vidám – és néha bosszúálló – képet, ami pontosan bebizonyította azt, amire neki szüksége volt, hogy elindítsa a következő fejezetét, mint egy erős, független előadó.

A felemelkedő popsztár, emailen keresztül beszélt velünk a Revival-ról, az élet csatáiban szerzett sebeiről, és az izgatottságáról, ahogy készül elkezdeni a világkorüli turnéját pénteken, melyet követni fog az a legelső szórakozóhelyes megjelenése a las vegasi Light klubban.

A turnéd Vegasban kezdődik. Izgatott vagy? Azok után, hogy egy “próba alagútban” voltam az elmúlt néhány hónapban, nagyon izgalmas valóban a közönség előtt lenni, de ez egyben idegessé is tesz! Mindenki keményen részt vett a turné munkálataiban, és azt szeretnék, hogy az embereknek pozitív legyen a visszajelzésük.

Mi a kedvenc részed a turnézásban? Határozottan az, hogy láthatom a rajongóimat és érezhetem az energiájukat. Ez késztet arra, hogy folytassam tovább, minden este. A [turné]buszom tényleg a második otthonommá vált. Tulajdonképpen egy utazó család vagyunk, szóval végül mindig a turnén lévő emberekkel töltöm az időmet, filmeket nézünk és sokat nevetünk!

Nemrég kaptál meg néhány filmes szerepet is. Milyen különböző szerepeket játszani? Mint színész, ez az, amit szeretnél. Rendkívűl szerencsés vagyok, hogy kipróbálhattam különböző szerepeket az elmúlt néhány évben. A turné után, alig várom, hogy visszatérjek a színfalak mögé.

Azt mondtad, hogy a Revival egy módja volt annak, hogy elmondhasd a történeted a te szemszögedből. Úgy segített, ahogy te gondoltad, hogy segíteni tud? Úgy gondolom, hogy a Revival még csak a kezdet. A kocka mindenképp megfordult, és inspiráltabbnak érzem magam, mint valaha. Igazából már dolgoztam néhány új dalon. Mindig jó dolog ha egy kis nyomást gyakorolsz magadra és vállalod a kihívásokat. Úgy gondolom, hogy emberekként, ez az egyetlen módja annak, hogy felnőjjünk. Örülök a “hegeknek” és nem cserélném el őket semmire. Úgy érzem, hogy igazából csak most indultam el az utamra.

Mi volt idáig 2016 legnagyobb ajándéka? A legnagyobb ajándéka egyértelműen a Revival turné összehozása volt. Alig várom, hogy útnak indítsam és mindenki lássa!

Selena Gomez május 6.-án a Mandalay Bay Events Centerben lesz, majd vezetni fog egy hivatalos afterparyt is a Light-ban, a Mandalay Bay-ben.

Eredeti cikk: Las Vegas Weekly