EW: Ezért nem fogod látni Selena csapatát a színpadon
Szandi*, 2016, máj 06

A ‘Hands to Myself’ énekesnője nem tudja megtartani magának a terveit. Selena Gomez Las Vegasban indítja el a legújabb Revival turnéját, pénteken. Az Instagram újonnan megkoronázott királynője az EW-nek adott egy kis ízelítőt, hogy mit várhatunk az élő showktól. Az EW legújabb száma pénteken, az újságárusoknál. A világturné nem az egyetlen projekt jelenleg, Gomez azt mondja, hogy “nappal próbákon vagyok, este pedig stúdióban” dolgozik az új albumon, ami lehetséges, hogy év végén kijöhet, ha siet a felvételekkel. És ha sikerül beszerezned jegyeket a világturnéjára, akkor talán máris hallhatsz egy korai ízelítőt belőle. Íme, hogy mi volt a mondanivalója Gomez-nek, a turné próbáinak szünetében:

Mekkora látványosságra készülsz? Lesznek robbanások? Fogsz repülni az arénában?
Ez a legnagyobb színpad, amin valaha is voltam, ami nagyon izgalmas, és megterhelő, mert magassarkúban leszek! Szeretném nagynak érezni, de nem olyan módon, hogy rengeteg tűz és konfetti van, minden öt percben. Akartam nagy közelítéseket magamról [a kivetítőn] szóval amikor táncolsz és elveszted a fejed, tudod, hogy mit mondok igazából, és a szavakat amögött. Csak szeretném ha élénk és élettel teli lenne, szóval úgy mész el, hogy jól érzed magad. Nem vagy fáradt és örömmel töltöd fel YouTube-ra.

Szóval azt akarod, hogy minden embernek meglegyen a maga ujjászületése?
Igen! Ha a rajongóm vagy már a kezdetektől, vagy csak alig ismered egy dalomat is, szeretném ha láthatnád ezt a showt és tudnád, hogy mindenkinek lehetséges azt tennie, amit szeret. Ez nem egy elérhetetlen dolog, legyen szó éneklésről, színészetről, vagy a szülővárosodból való elköltözésről. Ez nagyobb, mint csak én egyedül. Törődöm azzal, hogy az emberek mit fognak látni és mivel gazdagodnak a turné urán.

Hogyan sikerül fenntartanod a Revival bensőséges érzését ilyen óriás helyeken?
Ez az első alkalom, hogy zonogorázni és énekelni fogok egyszerre. Zongoraleckéket vettem a turnépróbák eleje óta. Szeettem volna egy olyan részt, ahol csak én vagyok, a mikrofon és a bandám. Nagyon beszédes lesz: Soha nem írtam le, hogy “Ekkor fogok megállni és ezt mondani.” Bármit is vált ki belőlem az az este, azt mondom, amit akarok. Amikor meglátok egy lányt sírni, vagy nagyon izgatottnak lenni, azt érzem, amit ő.

Már tinédzser korod óta turnézol. Hogyan tudnád ezt ahhoz hasonlítani?
Hatalmas a különbség, amikor olyan dalt adsz elő, amit te alkottál. A legjobb érzés a világon. Még az olyan dalok is, mint a ‘Sober’. Nagyon kapcsolódok hozzájuk, pedig szöveglileg nem voltam a részese. Nagyon féltem, hogy az emberek mit fognak szólni [a Revival-hoz], mert mindenki már számon tartott minden apró lépést, amit tettem. De nagyon szerettem volna megosztani a történetem.

Mi a turné legnagyobb kihívása?
Azt hiszem, elő tudnám adni úgy, mintha nem is érdekelne. Megkaphatnám a legnagyobb extrákat a színpadra, egy csinos ruhában és kiénekelhetném a szívem a helyéről, aztán megköszönném és jó éjszakát kívánnék. De egy kozösségi oldalt hoztam létre kizáólag a turnémnak, mert szeretném, ha látnák az emberek, hogy órákig dolgozom. Nem próbálok semmit bizonyítani, de tényleg szétdolgozom a s*ggem.

Instagrammoltál a stúdióból. Fogunk új zenét hallani ezen a turnén?
Mindenképp. Nappal próbákon vagyok és este pedig stúdióban. Eléred azokat a pontokat az életben, amikor szuper inspirált vagy. Vannak hullámvölgyek: Még amikor a Revival-t felvettem, tartottam két hónap szünetet, mert nem jött semmi. De jelenleg nagyon benne vagyok.

Ez azt jelenti, hogy idén új albumot kapunk?
Remélhetőleg! Nagyon jól halad, és tudom, hogy még közel sem áll a készhet, de különböző irányokba megyek és átérzem. Ha jó, akkot nem fogok habozni, hanem megjelentetem.

Tagja vagy egy nagyon híres csapatnak. A te showjaidon is meglepetésvendég-parádé lesz, mint ahogy Taylor Swift-nél?
Viccelődtem ezzel, amikor Taylor a szobában volt, és úgy nézett rám, hogy “Mindenképp meg kéne tenned!” Én meg, “Nem lehetnek mindazok az emberek az én színpadomon!” Ő meg, “Miért nem?” “Mert én nem vagyok Taylor Swift!”

Teljes mértékben megtehetnéd.
Azt hiszem, hogy teljesen más ez rólam. A teljes karrieremen dolgoztam és mindig azt szerettem volna, hogy erről legyen szó. Annyi szituációban voltam már, amikor, “Ó, a barátaid ezzel a személlyel vannak? Te azzal a személlyel vagy?” Mindez a hitelesség sz*r az őrületbe kerget. Szeretem, hogy lehetőségem van arra, hogy más előadókkal dolgozzak, akiket csodálok, de sok mindent kell csinálom egyedül, mielőtt készen állnék arra, hogy másokat is belevonjak.

Eredeti cikk: Entertainment Weekly