Selena Gomez Revival albuma számos első helyet jelölt meg, a 23 éves karrierjében. Ez volt az első album, amelyet a Disney által birtokolt Hollywood Records-on kívűl jelentetett meg, ahol az egészet elkezdte. Szintén ez volt az első alkalom, hogy főproducerként is részt vett az albumán, több dalszöveget írt rá, mint valaha. Nem meglepően, Gomez jobban kötődik az új dalaihoz, mint a korábbi munkálataihoz. “Két éve nem turnéztam, és annyira más azt a zenét előadni, amit te alkottál,” mondta az EW-nek április végén. “Olyan dalokat énekelni, amelyek azt képviselik, ami én vagyok, a világ legjobb érzése.”

De ahogy az énekesnő készül a Revival turnéja elidítására, pénteken, Las Vegas-ban, tudja, hogy nem hagyhatja figyelmen kívűl a korábbi munkálatait, beleértve a Selena Gomez & the Scene néven kiadott albumait. “Van egy eléggé egészséges meglátásom a korábbi zenéimről,” mondja a meghatározó dalairól a tinédzser korszakából, valamint az újakról is, mint például a tavaly nyári “Good For You”-ról. Az EW legújabb számában, amely pénteken lesz kapható az újságosoknál, Gomez ad egy kis kóstolót abból, hogy mit fog és mit nem fog előadni a legújabb turnéján, és, hogy mi nélkül nem menne el otthonról.

Hands to Myself: Az összes dalomba belevontam a teljes bandámat és mindenki egyszerűen hozzátesz egy kis pluszt ahhoz, amit összehoztunk. Mindegyik dalnak megvan a maga varázsa. Egyik sem hangzik teljesen úgy, mint az albumon. A Hands to Myself változott a legtöbbet.

Good For You: Fel kellett gyorsítanunk; picivel lassabb volt. Több gitárhangzást adtunk hozzá a közepén, hogy felvegye a tempót. De nagyon szépen hangzik.

Come & Get It: Mindennél jobban szeretem a Stargate-et (Egy produkciós csapat, ők segítettek összehozni ezt a dalt. -szerk.), de nagyon nehéz a számomra élőben előadni. Nem az én dalom. Nekem úgy hangzik, mint Rihanna elutasítása. Jelenleg próbálok rájönni, hogy milyen lesz a hangzása. Az új albumon is a Stargate-tel dolgoztam – együtt készítették velem a Same Old Love-ot – és egy nagyon fantasztikus kapcsolatot alakítottunk ki. Ez csak a kezdet volt. Nagyon fiatal voltam. Egy sikeres dalt akartam: ‘Nem tudom, hogy akarok-e egy slágert, de talán igen, mert akkor az emberek tisztelnének?’ Hálás vagyok azért, amit a Come & Get It hozott a számomra, szóval hülye lennék, ha nem ismerném el.

Who Says: Ez a dal a mai napig is sírásra késztet, mert tudom, hogy mit tett értem, amikor 16 voltam. Énekelni ezt a dalt a gyerekeknek, akik az apjuk vállán ültek. Ekkor jöttem rá, hogy hatással vagyok egy generációra: “Ki mondja, hogy nem vagy tökéletes? Ki mondja, hogy nem vagy szép? Ki mondja, hogy nem érsz semmit?” (Selena idézett a dalszövegből: Who says you’re not perfect? Who says you’re not beautiful? Who says you’re not worth it? – szerk.)

The Heart Wants What It Wants: Vannak dolgok, amiket nem tehetek. Nem fogom ezt énekelni ezen a turnén, mert nem akarom. Olyan, mint amikor érzel egy illatot és visszarepít téged egy olyan helyre, ami talán nem volt a legjobb. Ez a dolog egy kissé bonyolultabb.

Love You Like a Love Song: Ezt a Rock Mafia készítette, akiket 14 éves korom óta ismerek. Ők voltak producerei a legelső kislemezemnek, amit valaha kiadtam, a ‘Tell Me Something I Don’t Know’-nak, egy TV filmbe, amiben szerepeltem. Mindig mellettem álltak. Ismerik a hangzásomat és tudják, hogy meddig tudok eljutni. A Love You Like A Love Song volt az első alkalom, amikor azt éreztem, hogy ez az én hangzásom. Amikor ezt hallod, ez az én dalom. Annyira jó pillanat volt a számomra. Összehoztunk egy sokkal királyabb verziót a turnéra. Nincs semmi, ami nagyobb élvezetet nyújt ennél.

Selena szükségletei a turnéra

Íme a dolgok, amelyek nélkül az énekesnő nem indulna útnak:

Csirkés pite: [A turné buszomban] régebben volt csirkés pite, Hot Cheetos, Gatorade, Red Bull, ha szükségem volt egy kis lendületre. Nem tehetem ezt. Most már kissé megfontoltabb vagyok. Az edzőm nem engedi, hogy gyorsételeket fogyasszak, de még mindig ehetek csirkés pitét. Csak nem minden nap.

Gyertyák: Próbálom mindenhol megteremteni az otthonomat, akárhová megyek, amennyire csak tudom. Szeretek utazni és turnézni, de muszáj apróságokat magammal vinnem, amelyek által otthon érzem magam.

A laptopja: Hozzácsatolom bármilyen tévéhez. Szeretem ha nálam vannak a filmjeim, a könyvtáram, a dolgaim. Mindig magammal viszem a laptopom.

Egy diffúzór: Teszek bele borsmentát vagy levendulát és hagyom, hogy egész éjszaka menjen, amíg alszom. Tényleg segített.

Eredeti forrás: Entertainment Weekly