Turné hírek
Szandi*, 2016, máj 06

Még mindig van két interjú, melyeket le kell fordítanom és közzétennem az oldalra, bár nem mondanám biztosra, hogy csak kettő, mert konkrétan percenként jelennek meg a friss hírek Selenáról. Nem csoda, hiszen ma kezdetét veszi a Revival turné, hajnalban. Számos külföldi rajongói oldal fogja videózni a Las Vegasban történő első fellépést, az anyagokat pedig Snapchatre posztolják azonnal, egyelőre a @SelenaHQ-ról és a @selenagomezbrasil-ról tudok. Ha ti is szeretnétek követni a turnét, akkor mindenképp vegyétek fel őket Snapchatre. Ha minden igaz, akkor az énekesnő 3:30-kor fog színpadra állni, az itteni idő szerint. Már megtörtént a legutolsó fellépés, ami ezúttal már a las vegasi arénában volt, Selena és csapata készenállnak a nagy turnéra, melynek a hivatalos Instagram oldalát frissítették néhány órával ezelőtt és feltöltöttek néhány fotót a legutolsó próbáról, emellett pedig egy turné előtti kis interjú is készült Selenával, melyet lennebb elolvashattok majd. Az interjú színfalai mögül két csodaszép képet tettek közzé. Ez nem minden, ugyanis Selena is bővítette a közösségi oldalát egy újabb képpel, mely szintén a próbákhoz kapcsolódik.

RTRehearsals033.jpg RTRehearsals032.jpg RTRehearsals031.jpg RTRehearsals034.jpg

Hatvan másodperc Selena Gomez-zel

Kissé nyomasztó, mert ez minden, amit akarok. És néha utólag kritizálom önmagamat, de azt hiszem ez a show… Nagyon szerettem volna, hogy jó legyen, ez a zene, amit én alkottam, ez a zene, amit én írtam, ez az én történetem. Mindenki látta az utamat, szóval nagyon érdekes most megünnepelni és turnézni, kapcsolatot teremteni az emberekkel. Rendkívűl ideges vagyok, de azt hiszem az elmúlt néhány próba-napon, volt egy hatalmas rész, ami hiányzott a showból és tudom, hogy ezek a rajongók. Szóval ezen a ponton ideges vagyok, de lelkes és izgatott is, hogy ők fognak engem életre kelteni. Ez a legnagyobb rész, ami hiányzik. Azt hiszem mennem kéne aludni, mert holnap lesz az első show.

006RTCaps_021.jpg 006RTCaps_141.jpg

Ha már turné, akkor persze Selenának szüksége van egy kis felfrissülésre, legalábbis a hajának biztosan, ugyanis ellátogatott a Nine Zero One szalonba, ahol Riawna Capri és Nikki Lee gondoskodott a kedvencünk hajáról. Mindkét fodrász feltöltött egy-egy képet a végeredményről az Instagramra, én pedig feltöltöttem az oldal galériájába, ahol az előbb említett videóból kivágott képeket is megnézhetitek.

InstagramOthers1159.jpg InstagramOthers1158.jpg ureskep ureskep

Az internetem eléggé rosszul működik, de igyekeztem lementeni azt a két interjút, hogy le tudjam fordítani, amíg ő rosszalkodik, így ma, ha minden jól megy, akkor még számíthattok rájuk. Emellett ne feledjétek, hogy holnap rengeteg képpel és videóval várlak titeket, hiszen biztos, hogy az első fellépésről rengeteg újdonságot fogunk kapni, illetve az utána megrendezésre kerülő hivatalos afterpartyról is, amelynek Selena lesz a házigazdája és a las vegasi Light klubban lesz.