Videó: Selena a turnéról, Taylor Swiftről, projektekről és sok másról
Szandi*, 2016, máj 06

Múlt héten, mikor Selena még Las Vegasban próbált a ma kezdődő turnéra, több riporter is ellátogatott hozzá interjút készíteni, mivel nemrég megtudhattuk, hogy idén az ő dalszövegeit is láthatjuk a kólás palackokon. Számos interjút készült vele ekkor és már a legtöbb meg is jelent közülük, azonban most egy újabb érkezett, ezúttal Andrew Freud-del beszél a kedvencünk. Selena egy kis játékot is játszott, melynek a neve “First and last”, avagy Első és utolsó volt. Mindent összefoglaltam, illetve lefordítottam nektek a videó alá!

A Revival turnéról: Az énekesnő ezúttal is elárulta, hogy nagyon izgatott a turné miatt, minden benne lesz, amin az elmúlt két évben dolgozott. Igazából egy kicsit szorong is, alig tud aludni. Selena az éneklésre akar koncentrálni teljes mértékben és nagy hangsúlyt fektetett a hangjának a fejlesztésére. A legútóbbi Stars Dance turnéján túl sokat táncolt, ebben is fog, de nem olyan sokat. Szeretné ha az emberek meglepődnének és a részesei lennének az ő világának.

A Rising sorozatról és egyéb projektekről: Selena nagyon szereti a filmes világot, úgy véli, hogy az embereket a filmek máshogy érintik meg, mint a zene. Elküldték neki egy Ana nevű személy beszédét, ami tulajdonképpen az egész sorozatot ihlette és ő áll majd a középpontjában, az édesanyjával közösen fog ezen dolgozni. Mi azt már megtudhattuk, hogy a sorozat címe Rising lesz, és a Freeform csatornán fog futni, de ezt az interjúban nem említették, csak annyit, hogy “latin birodalom”.

A közönségről: A Selenának feltett kérdés az volt, hogy milyen érzés energiát kapni a közönségtől és milyen érzés ezt visszaadni nekik, mire az énekesnő azt felelte, hogy ő az emberekért van itt, akik látták már a hibáit, látták ahogy felnő, ahogy éli az életét és jó érzés most ránézni az emberekre, mert tudja, hogy megértik őt. Szeret a rajongóitól úgy elválni, hogy inspirálja őket arra, hogy ők is meg tudják csinálni. Nem akar elérhetetlen lenni a számukra, nem az akar lenni, akire ránéznek és azt mondják, hogy soha nem lehetnek olyan, mint ő, hanem szeretné ha ránéznének és azt gondolnák, hogy ők is meg tudják csinálni. Selena csak erre vágyik.

Első és utolsó játék

Az első film, amin Selena Gomez sírt.
Óz, a csodák csodája.

Az első dal, amire emlékszel, hogy énekeltél.
Ezt nem csak úgy mondom… Over the rainbow.

Az első vita, amire emlékszel, hogy volt egy barátoddal.
Ó, biztosan valami sulival kapcsolatos volt, a sulim… annyira drámai voltam az óvodában, olyan volt, hogy ‘Sammy Rodriguez nem hívott ki engem, de az unokatestvérem ideges kezdett lenni…’, egyébként ez elsőben volt, szóval nagyon sok volt a dráma. Biztos vagyok benne, hogy egy fiúról volt szó.

Az első emléked az első turnédról.
Egy kék tütü, borzalmas volt. A House of Blues-ban léptem fel, volt egy bandám, 14-15 éves voltam. […] Ott volt rengeteg gyerek és a Magic-et énekeltem, ami fantasztikus volt. Egy jó pillanat volt, de emlékszem arra a kék tütüre és visszagondolok, akkor, hogy a fenébe viselhettem ezt?

A legutóbbi pillanat, amikor nagyon nevettél, és min?
Az asszisztensem. Az asszisztensem nagyon hisztérikus, mindig annyira önmagát adja. Arról fog beszélni, hogy mi az illata, mit szeret enni. Minden szobát fényesebbé tesz, ahová bemegy. Szóval, ez az én asszisztensem.

A legutolsó üzenet, amit kaptál.
Azt hiszem az anyukámtól volt, mert idejön a kishúgommal megnézni a showt, miközben próbálunk és annyira jó, mert a kishúgom még soha nem látott engem a színpadon. Azt sem hinném, hogy tudja, hogy énekesnő vagyok.

A legutolsó alkalom, amikor beszéltél Taylor Swift-tel.
Tegnap.
Az énekesnő elárulta, hogy a Coachelláról és a turnéról beszéltek, Taylor is meg fogja nézni majd. A riporter feltette a kérdést, hogy ő majd meg fogja-e hívni Taylort a színpadra, mire az énekesnő azt válaszolta, hogy nem tudja, mivel Taylor megérti, hogy ez a turné most nagyon Selenáról szól.

A legutolsó káromkodás, amit mondtál.
S*gg, épp most, veled.