Revival turné: 1. állomás, Las Vegas – képek, after-party
Szandi*, 2016, máj 07

Az előbb már elhoztam a turnéval kapcsolatos fontosabb híreket, illetve a videókat a fellépésekről, viszont ha ennek a bejegyzésnek a tartalmát is belevontam volna, akkor szerintem nem túl hosszú és átláthatatlan lett volna a végeredmény, ezért úgy döntöttem, hogy a képeket és az after-partyval kapcsolatos dolgokat egy külön bejegyzésben tárgyalom.

Kezdeném először a Revival turné hivatalos Instagramjára feltöltött képekkel, ugyanis még a koncert előtt néhány órával három újabb fotó került feltöltésre, ekkor bemutatták a színpadot és az akkor még üres ülőhelyeket. Persze a fellépés utáni képek sem maradhattak el, két képet osztottak meg velünk, amelyeken Selena énekel, ezek mellé pedig egy videót is, amikor a kedvencünk épp a Slow Down című dalát énekli a Stars Dance albumról, próbálták a tomboló közönség egy részét levideózni. [itt]

   

A koncerten Selena több barátja is részt vett, hiszen az első shown szüksége volt minden támogatásra. A színfalak mögött nagyon sokan álltak mellette az utolsó pillanatokig, néhányan pedig a közönség soraiban tomboltak, köztük Ashley Cook, Courtney Barry, Raquelle Stevens, Tanya Rad, Francia Raisa, Alfredo Flores, Samuel Krost, Julia Michaels, Juntin Tranter, Hit Boy, DJ Casanova és Miranda Kerr ,a legtöbben az after-partyn is megjelentek. A színfalak mögül tehát szintén érkezett néhány kép a megjelent személyek közösségi oldalai által, valamint Selena kicsit használatba vette a Snapchatet is, úgyhogy onnan is előkerült a sztori. [itt]

   

Amíg a DNCE és Bea Miller szórakoztatták a várakozó rajongókat, addig Selenával a színfalak mögött készítettek interjúkat, valamint néhány embernek sikerült fényképeket is készíteni vele. Egyelőre egy interjú sem jelent meg, viszont ide kattintva egy néhány másodperces részletet megnézhettek, azonban a galériába több képet is feltöltöttem ezzel kapcsolatosan.

RTVegasMeet014.jpg RTVegasMeet013.jpg RTVegasMeet006.jpg RTVegasMeet005.jpg

Mivel a koncertek egyik fő támogatója a Pantene, ezért rengeteg termékekkel kapcsolatos dolog volt fellelhető az aréna előcsarnokában, köztük egy érdekes részleg is, ahol az énekesnővel a koncert előtt képeket lehetett készíteni, ajándékba pedig kaphattak valamilyen Pantene terméket. Ezen kívűl voltak különböző más fotózási lehetőségek is, illetve számos plakátot lehetett látni. A koncerten egyébként a Pantene egy másik lelkes nagykövete is jelen volt, Vivian Vo-Farmer, aki egyébként youtuber is. Időközben pedig egy újabb reklám is megjelent, amelyet nemrég forgattak, ezzel is a turnét promotálják. [itt]

   

Ha már turné, akkor persze nem maradhatnak el a különböző megvásárolható pólók és egyéb ruhadarabok. Ezeket szintén az előcsarnokban árulták és bárki megvásárolhatta. Néhány embernek sikerült beszereznie az exklúzív termékeket is. A plakátok által néhány fotósorozat képet is láthatunk már, melyek egyelőre nem túl jó minőségűek, de remélhetőleg hamarosan megkapjuk őket úgy is.

   

   

   

A végére hagytam talán a legfontosabb és legérdekesebb dolgokat, először is a fellépésen készült képeket. Ennek kapcsán főként rajongók által készített fotók kerültek fel a világhálóra, de vannak köztük olyanok is, amelyeket profi fotósok készítettek és HQ minőségűek, ezeket pedig külön albumba töltöttem fel az oldal galériájába! A turnén viselt ruhák nagy része a Monse-nak és a Louis Vuitton-nak köszönhető. Ezek mellé pedig egy olyan albumot is létrehoztam, amelyekbe az olyan képeket töltöttem fel, amiket nem igazán lehet sehová besorolni, viszont kapcsolódnak a tegnapi fellépéshez.

528776724.jpg 528776730.jpg 528776738.jpg 528776758.jpg

RTVegasFans005.jpg RTVegasFans007.jpg RTVegasFans026.jpg RTVegasFans039.jpg

   

Mivel Selena ezzel zárta az estéjét, én ezzel zárnám ezt a bejegyzést. Miután vége lett a koncertnek, az énekesnő egy after-partyt rendezett meg a vegasi Light nevezetű klubban, ahol részt vettek a barátai, illetve a rajongók is mehettek. Az énekesnő a vörös szőnyegen fotózkodott, utána pedig felvonult a színapadra és szólt néhány szót az emberekhez, megköszönte a támogatásukat. [videók: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15]  Selena egy hosszú ruhát viselt a Galvan-tól, ezüst színben, ami már sajnos , sehol sem kapható, de gyönyörűen festett benne.

 528832314.jpg 528832304.jpg 528832294.jpg 528832288.jpg

   

Zárásképp pedig szeretném közölni veletek, hogy a Revival turné első koncertje hatalmas sikert aratott, rengeteg nevezetes oldal írta ki elismerését, a híres közösségi oldalon, a Twitteren, még nyolc órával a koncert után is a világtrendek közt volt a #RevivalTourLasVegas, illetve több dalnak a címe is, melyet az énekesnő előadott. Bizonyára már nem fog sokáig időzni Vegasban, ugyanis holnap – ami nálunk már holnapután – Fresno-ban fog fellépni.