A következő néhány hétben/hónapban valószínüleg minden a Revival turné körül fog forogni, ami teljesen érthető, viszont ne felejtsük el, hogy Selena több kampánynak is részese, jelenleg aktívan a Pantene és a Coca-Cola promotálásában segít. Egy héttel ezelőtt közölte velünk az énekesnő, hogy ezentúl az ő dalszövegeit is láthatják (egyelőre csak Amerikában) a Coca Cola palackok cimkéin. Amerikában a mai napon ünneplik az anyák napját és ezzel kapcsolatosan meg is jelent az első videó. Mivel szerettem volna valami újdonságot az oldalra, ezért elkészítettem a reklám magyar feliratát, így most már feliratosan tekinthetitek meg az oldal YouTube csatornáján!


A fent látható reklám nem volt az egyetlen, ami ma megjelent, ugyanis a Pantene Snapchatjére került fel egy rövid promóciós videó, mely szintén helyet kapott már a YouTube csatonánkon, a videó mellett pedig még két fotót is feltöltöttem a galériánkba, ezen egy teherautót láthattok Argentínában, ezzel próbálják reklámozni a legújabb versenyt, amivel Revival koncertjegyeket lehet nyerni.

 ureskep ureskep

Tegnap lezajlott a Revival turné első koncertje, utána pedig az after-party a Light klubban, ezekkel kapcsolatosan új képek jelentek meg, melyek már megtalálhatóak a galériánkban. Először is a Meet&Greet során készült fotókat osztanám meg, amikor Selena a rajongók mellett még a híres youtuberrel és Pantene kampányarccal, Vivian Vo-Farmerrel is fotózkodott. Az after-partyn még néhány rajongó is lekapta őt, illetve a kedvencünk még közös fotót készített az egyik jó barátnőjével, Ashley Cookkal és Amy Rosoffal. A fellépésről újabb négy HQ minőségű fotó került elő.

Ch8HSoBXAAADEU1.jpg Ch8tsMeWwAEILMb.jpg Ch7dSPqWwAASs54.jpg Ch8uAAPWMAETg8v.jpg

Ezeken kívűl pedig megtudhattuk, hogy az éneksnő turnébuszában nem csak ő és a csapata, hanem két jó barátnője, Sama és Haya Khadra is jelen van. Az ikrek a Snapchatjükön osztották meg a hírt, hogy már úton vannak Fresno-ba, a következő állomásra. Az énekesnő egy kis ajándékot is megosztott velük, egy Revival-os kis dobozba beleraktak, egy szintén Revival-os pólót viselő mackót, és ezt adta a lányoknak, melyről szintén csiripeltek a mobilos alkalmazáson. A videók már feltöltődtek a YouTube csatornánkra, a képek pedig a galériánkba!

  Ch7uYv9VIAAfQr9.jpg ureskep

Végül pedig szeretném tudatni veletek, hogy Selenát két díjátadón is jelölték egy-egy kategóriában, az egyik a MuchMusic Video Awards, ahol a Fanok kedvence – Nemzetközi előadó vagy banda kategóriában van jelölve, ahol olyan előadókkal kell szembeszállnia, mint Zayn, Adele, Taylor Swift és Macklemore & Ryan Lewis. [ide kattintva szavazhattok] Emellett a Glamour Awards-on is jelölve lett a Nemzetközi zenész kategóriában, és itt tudtok szavazni rá!