Tegnappal kapcsolatos hírek és képek
Szandi*, 2016, máj 08

Sziasztok Selenatorok! A mai napot néhány aprósággal indítanám, a legtöbb még a tegnapi Revival turné első állomásához és az utána következő after-partyhoz kapcsolódik, de vannak ám egyebek is. Kezdeném először a tegnapi nap kapcsán érkezett képekkel. Ezek között vannak új Meet & Greet képek, melyeket a vidám rajongók töltöttek fel a közösségi oldalaikra. Selena barátai is örömmel használták ezeket az oldalakat, főként az Instagramot, így újabb képeket nézhetünk meg a tegnapi after-party-ról. Miután annak is vége lett, Selena egy las vegasi hotelben pihente ki a fáradalmait, Sama és Haya Khadra társaságában, akik két képet is posztoltak erről. Az énekesnő már tovább utazik, hiszen hamarosan már Fresno-ban kell szórakoztatnia a közönséget.

   

   

Az egyik lány a találkozáskor megmutatott Selenának egy képet, amely nyolc évvel ezelőtt készült róluk, Selena le is sokkolódot picit, ezt a pillanatot meg is örökítették videó formájában, szám szerint kettőben, amelyet a lány töltött fel twitterre. [itt] Az énekesnő a következőt mondta, “Úristen, ez akkor volt, mikor nem tudtam, hogyan kell elválasztani a hajamat”, utána pedig azt is hozzátette, hogy nagyon örül, hogy újra láthatja. Ide kattintva megnézhetitek, hogy az énekesnő melyik képre reagált.

Nem csak Selena, de a fellépőruhái is hatalmas sikert arattak a nyitóesten, a stylist a koncerteken Christian Classen, akivel együttműködött nagy mértékben a MONSE is, akik főként a férfiviseletet képviselik. Az egyik tervezőjük, Fernando Garcia a következőket nyilatkozta a közös munkáról, akinek a tervezett ruháit olyan sztárok viselték még, mint Brie Larson, Lady Gaga, Kate Bosworth, és Sarah Jessica Parker.

Christian elmagyarázta nekünk a hangulatot, amelyet ő és Selena akartak a turnénak. Elküldtünk a csapatának 10 csoportnyi vázlatot és nagyon hízelgő volt azt hallani, hogy neki és Selenának az egész tetszett. Végül kiválasztottuk a kedvencét és szerencsére ez nyitja a showt.
Selenának olyasfajta a hozzáállása, amit mi is igyekszünk a ruháinkhoz hozzáadni, egyfajta nyugodt érzés, mindig nőies és azzal együtt szexi. Hisszük, hogy a férfiviselet a nőkön nagyon szexin és kifinomultan néz ki. Azt hiszem ő is hisz ezekben, azt hiszem pontosan ezért dolgoztunk együtt és most egy nagy rajongója a MONSE-nak. [ide kattintva megnézhetitek annak a ruhának a vázlatát, ami a showt nyitja]