Selena a júniusi Marie Claire-ben
Fanni, 2016, máj 09

Május 17-én megjelenik az amerikai Marie Claire magazin, aminek borítóján Selena szerepel. A cikkben és az interjúban természetesen megemlítik a Revival turnét, a karrierjét és azt, hogy egy méregdrága hotelben is képes hétköznapi ember módjára viselkedni, öltözködni. Hanyagolja a túl sok sminket és inkább felkap magára egy kölcsönkért Metallica pólót meg egy egyszerű farmert. Nézzük is a cikket:

Ha a világ olyan lenne, mint a gimiben és az Instagrammon a népszerű gyerekek, akkor Selena Gomez biztosan a legmenőbb gyerek lenne. És milyen aggodalmak állnak fenn 62 millió – “71 millió,” javított ki engem (72 mire megírtam ezt és kétségkívül több, mire elolvasod) – követővel. Mit kéne posztolnia? Mikor? Többet? Kevesebbet? Vagy csak örökre ki kéne lépnie?

Letörölni a fiókját lenne az utolsó dolog az evolúciójában. Vagy pontosabban, forradalmában – gyermekszerep 7 évesen a Barney & Friends-ben, miután az anyukája (aki az első menedzsere lett) talált egy járatot a show nyílt castingjára, míg Grand Prairie-ben, Texasban laktak. (Gomez szülei, akik 16 évesek voltak, mikor ő született, nem voltak összeházasodva. Mással kötötték össze életüket, így lett két-két bébi húga.)

Gomez, 23 éves, aranybarna csíkos haját egy rendetlen copfba köti és aranykarika fülbevalót visel, miközben a Peninsula Hotel menüjét tanulmányozza a teraszon Beverly Hillsben. A ruhája egy kifakult Metallica pólóból (kölcsönözte a szobatársától, Courtneytől, aki vele él a Los Angelesi otthonában), Vetements farmerből és a kedvenc Vuitton sneakeréből áll.

Halvány sminkkel, már-már visszamehet a 14 éves időszakába, a második TV showjába, a Disney Wizards of Waverly Place-ébe. (Ezelőtt vendégszerepelt a Hannah Montana-ban.) Gomez egy volt a sok Disney generációból-Miley Cyrus, Vanessa Hudgens, Demi Lovato, stb.-akik híressé váltak, majd felnőttek és ki kellett találniuk, miért is lettek pontosan híresek.

Itt van néhány dolog az interjújából a Júniusi kiadványunkból, ami május 17-én jelenik meg:

Randizás: “Randizgatok. A legjobb időmet élem. De senkiben nem bízok meg, szóval csak szórakozásból randizok.

Az ügynökökkel és menedzserekkel való megegyezés: “A hitelesség az életem. Nagyszerűen választanak, de én hozom a döntéseket.”

Olyannal való járás, akivel nem is jár: “Próbálnám reklámozni azt, amit szeretek, de az egész interjú a magánéletemről szól. Legyőzöttként és feszélyezve hagyom el a szobát, de mindig mosoly van az arcomon, mivel nem engedem nekik, hogy megfogjanak.”

Irányítani a karrierjét: “Nem szabad félnem megkérdezni ostoba dolgokat, vagyis felteszek milliónyi kérdést minden egyes lépésemről amit teszek.”

Elkövetkező turnéja és filmje: “Végre csak meg akarom csinálni. Meg akarom csinálni azokat a dolgokat, amikről tudom, hogy én leszek. Nem akarom, hogy az emberek úgy nézzenek rám, mint egy híres emberre.”

A fotósorozatból megjelent néhány új kép és egy új fotó a címlapról is, amelyek feltöltésre kerültek a galériába.

MarieClaireShoot010.jpg MarieClaireShoot003.jpg MarieClaireShoot008.jpg