A pótlások mellett azért igyekszem egy kis hangsúlyt fektetni a ma megjelent hírekre, amely az előző bejegyzésemhez hasonlóan, ez is egy magazinnal kapcsolatos. Egy hónappal ezelőtt Selena a Louis Vuitton irodába látogatott el, és ott készített egy közös fotósorozatot a tervezőjükkel, Nicolas Ghesquière-rel, melynek a színfalai mögül mindketten megosztottak egy-egy képet az Instagram fiókjukon [itt], viszont akkor még nem tudhattuk, hogy pontosan milyen magazinban lesz látható a végeredmény. A mai nap folyamán azonban kiderült, hogy a brazil Vogue magazin júniusi számának címlapján fognak szerepelni. Ennek kapcsán négy fotó került fel az oldal galériájába, ebből kettő a két címlap, mivel lesz egy példány, amelyen a közös fotó látható majd, és egy, amelyiken csak Selena. Ezek a fotók feltöltésre kerültek feliratok nélkül is. Nicholas a fotózásról feltöltött egy videót az Instagramjára [itt], melynek a hátterében hallhatjuk az énekesnő legújabb dalát, a Feel Me-t. A képeket Bruce Weber fotós készítette, a sminket Peter Philips, míg a hajért Paul Hanlon felelt. Brazil nyelven már felkerült egy kisebb cikk a Vogue oldalára, ezt igyekeztem a lehető legérhetőbben lefordítani nektek.

Selena Gomez duplán a Vogue magazin júniusi számában

A színész-énekesnő van a legújabb kiadás címlapján, a Louis Vuitton tervezője, Nicolas Ghesquière oldalán

Selena Gomez szerepel a Vogue magazin júniusi dupla kiadásában, amely pénteken (27.-én) jelenik meg az újságárusokál Brazíliában. 79.4 millió követője van (most már 80,4 – szerk.) az énekes- és színésznőnek az Instagramon (az első számú híresség a közösségi oldalon) a Louis Vuitton fejének, Nicolas Ghesquière alkotásaiban kísérték figyelemmel a vörös szőnyeges szenzációjában.

A közös fotók Miami-ban lettek rögzítve a legendás fotós, Bruce Weber által, aki már a ’70-es évek végétől munkálkodik a divat világában, illetve akkor készítette első címlapját a magazinunknak.

Selena 9 évesen debütált a tévében (ez hamis, 7 éves volt -szerk.) a Barney és barátai sorozatban és tini ikonná vált világszerte, a Disney Channel sorozat, a Varázslók a Waverly helyből által. A 2000-es években ő és Ghesquière találkoztak egy Louis Vuitton parádén, 2014 végén, a párizsi divathéten. Az énekesnő azonnal a ház barátja lett, így hívják azokat a személyiségeket, akik gyakran viselik Nicolas alkotásait a vörös szőnyegeken és megjelennek az eseményeiken.

VogueBRShoot001.jpg

“A kapcsolatom Nicolas-szal és a Louis Vuitton-nal, nagyon organikusan történt. A divat világa új volt a számomra és ő nagyon kedves volt, jó tanácsokat adott. Ma már barátomnak tartom,” mondta a tudósítónknak, Isabel Junqueira-nak. Selena azt is felfedte, hogy megtanult értékelni egy kifogástalan ruhát. “Ezelőtt azt hittem, hogy egy gyönyörű ruha, csak egy gyönyörű ruha, fogalmam se volt a részletességről és a kézi munkálatokról,” vallja be a múzsa, a Revival turné termékeiről, többek közt, Karl Lagerfeld, Vionnet és persze Louis Vuitton alkotásairól.

VogueBRShoot002.jpg

A turné az országunkban (Brazíliában) Decemberben veszi kezdetét. A címlapról már láthatjátok, hogy ezt a számot muszáj megvenni!

Forrás: Vogue Brasil | Fordította: Szandi*