FRISSÍTETT BEJEGYZÉS! – 2016.05.26. 18:25

Lehet, hogy ez Taylor Swift csapata, de Selena Gomez a méhkirálynő. Annak ellenére, hogy ő a legkövetettebb ember Instagramon, mégsem ő Regina George. “Az édesanyám 16 évesen szült meg, 4 állása volt és közösségi iskolába ment. Olyan nincs, hogy valakit olyan módon kezeljek, hogy magasabb rendűnek érezzem magamat, mint ők. Soha nem voltam ilyen, és nincs is rá mód, hogy ilyen ember legyek,” mondja az énekesnő a Yahoo Style-nak, a Revival turné közbeni szünetkor, ami nemrég indult Klaiforniában és majd lesz megállója világszerte, egész decemberig. Az énekesnő beszélt arról, hogy a rajongói milyen fontosak, hogy a családja miként tartja őt két lábbal a földön, fitneszről és arról, hogy hogyan marad friss.

Yahoo Style: Hogyan tartod mindig frissen magad a turné során?
Selena Gomez: Amikor épp nem vagyok úton, a rutinom eléggé kiegyensúlyozott, de turnén lenni, mindig kissé más. A legfontosabb dolog a számomra, hogy a bőröm és a hajam mindig a legjobban nézzen ki.
Nem mosom meg a hajam minden nap, ehelyett inkább hagyom egy vagy két napig. Amikor megmosom, a Pantene intenzív termékeit használom, mint például a ‘3 Minute Miracle’ mély kondicionálót. Emellett próbálom a hajamat eltűntetni az útból, ha arcot mosok, vagy lejövök a színpadról, mert furcsa módon, a hajam szerves része a show-nak. Olyan, mintha egy része lenne a koncertemnek.
Az arcom szempontjából próbálok mindent frissen tartani, amennyire csak tudom, annyi különböző smink megjelenésem van. Szeretek mindent tisztán tartani, megmosni az arcomat, hidratálni, könnyű.
Továbbá észben kell tartanom, hogy nem csak sok sminket viselek, de még izzadok is benne, mert táncolok és körbe rohangálok. Mikor lemegyek a színpadról, próbálom levegőhöz juttatni a bőromet egy pillanatra, és ugyanez a helyzet a hajammal is. Néha befonom, vagy nem fésülöm meg és hagyom szállni. Este befonom, aztán reggel szétbontom és a nap folyamán természetesen hagyom.

Yahoo Style: Van valami amit mindig magaddal viszel az útra?
Selena Gomez: Szeretem, ha olyan dolgok vesznek körül utazás közben, amelyek miatt otthon érzem magam. Szerencsére a Pantene ellátta a teljes turnét, szóval a turnén mindenki jó termékeket használhat a hajára. De amikor az öltözőmről van szó, szeretem a friss virágokat, illóolajokat, mint a levendula, eukaliptusz vagy citromfű. Próbálom a dolgokat nagyon nyugodtan és frissen tartani, mert ezekben a buszokban és térségekben vagyunk egész nap, szóval mindent szeretek ami a teret kényelmesebbé és nyugodtabbá teszi.

Yahoo Style: Hogyan maradsz egészséges, mikor utazol?
Selena Gomez: A legutóbbi két turnémon csak én voltam és a bandám (We Own The Night, Stars Dance -szerk.), megcsinálhattam volna a hajamat és a sminkemet. Most, bizonyos szempontból nehezebb, mert sokkal fegyelmezettebbnek kell lennem. Tudom, hogy vannak olyan emberek, akik jók ebben, de én nem tartozom közéjük! Úgy értem, idáig csak úgy voltam vele, hogy “Ó, futottam 10 percet, jól vagyok.” De most már örülök, hogy az edzőm, Amy Rosoff Davis ott van velem a turnén.

Yahoo Style: Hogyan tartja ő meg benned a motivációt?
Selena Gomez: Kardiózok, van egy pilates gépünk, amit magammal viszek a buszra és ez a “Sweat Bed” is, ami olyan, mint egy nagy burrito, amiben 45 percig izzadok. Nagyon jó a tevékenységek megváltoztatásában a hét során, így nem válik egyhangúvá.

Yahoo Style: Mit csinálsz mielőtt felmész a színpadra?
Selena Gomez: Szeretek a szobámban lenni. Nem rohangálok körbe túl sokat. Inkabb hallgatok nyugtató zenét, vagy jógázom egy kicsit. Ó, és mindig elmondok egy mát, mielőtt felmegyek a színpadra. Mindig azt csinálom. És próbálok sok vizet inni, ideális esetben egy egész üveggel, mielőtt felmennék a színpadra. Szeretek kitisztult fejjel felmenni a színpadra.

Yahoo Style: És utána? Egyszerűen csak lefekszel?
Selena Gomez: Tudod, ez vicces. A legutóbbi turnémon – és ezt megteszem újra a mostanin is – találkoztam a koncerten lévő rajongóimmal, mikor vége lett. A show közben, a csapatom ki fog választani 40 rajongót a közönségből, akik már közel állnak az orrvérzéshez és egyszerűen elvesztik a fejüket, az irányítást és a színfalak mögé fognak jönni, találkozni velem a koncert után. Emellett készítek mindig egy Instagram fotót is a buszom előtt, és fényképezkedek a rajongóimmal, és kicsit együtt lógok velük. Furcsa módon, ez megnyugtat engem.
Hozzáteszem, hogy vannak napjaim, amikor nem érzem jól magam, vagy megsérült a térdem a színpadom, ami általában azt jelenti, hogy kicsit lazábbra kell vennem a figurát, de amikor megtehetem, akkor nagyon mókás a rajongóimmal találkozni, körbe járkálni és és kicsit lehűteni a testem, mielőtt visszatérek a buszba.

Yahoo Style: Mi a legjobb része a turnézásnak?
Selena Gomez: Imádok kapcsolatba kerülni az emberekkel. Úgy értem ez az a dolog, amit mindig is szerettem csinálni. Különösen ez az album, amelyen csaknem két évig dolgoztam. És nem azért, hogy rossz fényt vessek bármelyik dalomra, amelyet régen készítettem, csak annyi, hogy minél öregebb lettem, annál többet tanultam és értékeltem az utamat, és próbáltam ezt felhasználni a zenémben.

Yahoo Style: Bizonyára csodálatos lehet hallani, ahogy az emberek a nevedet ordítják.
Selena Gomez: Igen, úgy értem, egyszerűen jó, hogy sétálhatok a színpadon és olyan emberek között lenni, akik arra emlékeztetnek, hogy miért csinálom ezt. Nagyon sok kritikus ember van ezen a világon és a mostani időkben nehezebb lenyűgözni az embereket, mint valaha. Mikor felmész a színpadra, olyan emberekkel vagy, akikről tudod, hogy érted vannak ott.
Továbbá, a legtöbb rajongóm már a kezdetektől velem van. Látok olyan embereket a közönségben, akik velem együtt voltak 14 évesek, mikor a Disney-nél voltam és most pedig 23 évesek, velem együtt, egy koncerten és jól szórakoznak. Méltányolni tudom ezt, és nagyon jó érzés, arra emlékeztet, hogy miért csinálom azt, amit csinálok.

Yahoo Style: Hogy maradsz két lábbal a földön, miközben a kamerák előtt nőssz fel?
Selena Gomez: Számomra, ez nem annyira nehéz. A szüleim miatt. Minden elismerés a számukra, azért, hogy két lábbal a földön tartanak. Nyilvánvalóan ez nagyon szokatlan, ha tárgyilagosan nézzük. Ez nem igazán az a dolog, amit minden egyerek átélne, amikor épp kitalálja, hogy ki is ő és mit akar csinálni.
Azt meg kell mondanom, hogy a világért sem változtatnám meg ezt. Úgy értem, szeretem amit csinálok, de a pillanat, amikor ez kezd lenni a boldogságom, akkor válik igazán veszélyessé. Például amikor szeretném valaki jóváhagyását, akkor válik veszéyessé és ezt soha többé nem kéne tennem.
Továbbá, tudom, hogy ha csalódást okozok a családomnak, vagy az anyukám azt látja, hogy tiszteletlen vagyok egy olyan emberrel szemben, aki keményen dolgozik, akkor vége van. Az édesanyám 16 évesen szült meg, 4 állása volt és közösségi iskolába ment. Olyan nincs, hogy valakit olyan módon kezeljek, hogy magasabb rendűnek érezzem magamat, mint ők. Soha nem voltam ilyen, és nincs is rá mód, hogy ilyen ember legyek.
Voltak nagyon nehéz és rossz napjaim, de végül, ha elveszítem ezt az egészet, akkor csak visszamennék Texas-ba, a családommal lennék és az is jó lenne a számomra.

Forrás: Yahoo Style / Fordította: Szandi*