Eléggé egyértelmű, hogy napjainkban az egyik legnagyobb szennylap a TMZ nevet viseli. Néhány nappal ezelőtt újabb botrányos cikket sikerült közzétenniük, miszerint Orlando Bloom Selenával csalja a szerelmét, Katy Perry-t, ennek természetesen egyáltalán nincs valóságalapja, na de lássuk is, hogy pontosan miről van szó.

Május 6.-án kezdődött Selena világkörüli turnéja, Revival turné néven, a kezdést Las Vegas egyik híres klubjában, a Light-ban ünnepelték meg, ahová bárki ellátogathatott, ezért az énekesnő több barátja is részt vett az after-partyn, köztük Orlando Bloom is. Az oldal lesifotósai is benéztek az összejövetelre és lekapták Selenát Orlando-val, amikor épp ölelkeztek, a cikk írója szerint pedig csókolóztak is. A fotót ide kattintva megnézhetitek. Ha engem kérdeztek, nem hinném, hogy bármelyik fotó is mutatná azt a bizonyos “csókot”. Később egy videót is készítettek róluk, amikor együtt távoztak, itt megtekinthetitek. Persze ennyi nem volt elég az oldal szerkesztőinek, Orlando nevét ennél is jobban be akarták piszkolni, ezért azt is megemlítették, hogy a volt barátnője, Miranda Kerr is részt vett Selena koncertjén, ezzel is arra utalva, hogy a férfi biztosan csalja az énekesnőt, Katy Perry-t. A barátnője nem hagyta ezt szó nélkül, írt erről az ügyről a közösségi oldalán, melyet Selena retweetelt:

Ahelyett, hogy energiát és időt szentelsz erre az összeesküvés elméletre, nézd meg, hogy milyen király ez: [link] – írta Katy Perry.

Tehát Orlando és Selena között mindössze baráti kapcsolat van, a férfi szerepet kapott már az énekesnő The Heart Wants What It Wants című klipjében is. Katy és Orlando azóta Instagramon is hivatalossá tette a kapcsolatát, így a TMZ csak egy újabb butaságot közölt az olvasókkal.