Sziasztok! A képek és a hírek pótlása sokkal hamarabb ment, mint amire számítottam. A Revival turné kapcsán összesen majdnem 9000 kép jelent meg, ezek pedig már töltődnek a galériába és biztos vagyok benne, hogy a holnapi nap folyamán már elérhetőek is lesznek, erről majd fogok is írni egy külön bejegyzést. De a turnén kívűl, az elmúlt hetekben, amíg nem volt internetem, más témájú fotók is felkerültek a világhálóra, emellett díjátadókkal kapcsolatos hírek is elérhetővé váltak.

Elsőként a képekről szeretnék írni nektek, ugyanis több kategóriába töltöttem fel fotókat a mai napon. Magazinok szempontjából a brazil Vogue júniusi számának legújabb fotóját tekinthetitek már meg, ami néhány órával ezelőtt látott napvilágot, illetve a Marie Claire magazin oldalait is meg lehet már nézni beszkennelve, amelyek már kissé régebbiek. A kedvencünk a Pantene termékcsalád egyik reklámarca, a második kampányból megkaptuk az első promóciós képet, Selena pedig fantasztikusan néz ki rajta. Ha már ellátogattam a reklámok kategóriába, feltöltöttem a Share a Coke anyák napi reklámjának a kivágott képeit, amit már a megjelenés idejekor lefordítottam nektek. Charlie Puth és Selena nemrégiben egy közös dallal örvendeztették meg rajongóikat, az énekes később kislemezként is kiadta, melynek a hivatalos borítóját közzé is tették, ám a kedvencünk sajnos nem látható rajta.
Kedvencünk Kanada fővárosában, Ottawában is koncertezett, 22.-én pedig az egyik legjobb barátnője, Ashley Cook társaságában meglátogatta jó barátját, Justin Stirlinget és családját, akik Instagram fiókjukra fel is töltöttek fotókat. Ha már szóba került az Instagram, azt is tudatom veletek, hogy Selena látogatást tett a Facebook és Instagram irodájába, ahol a Facebook megálmodójával, Mark Zuckerberg-gel beszélt, a hely legkisebb szobájában, illetve, mivel a kedvencünk immáron az Instagram királynője, válaszolt néhány kérdésre is. Az eseményről már megnézhetitek a fotókat.
A képekről szóló részt zárnám is két paparazzi képpel, ugyanis Selenát lekapták a lesifotósok, amint május 19.-én távozott a hoteljéből, Sacramento-ban. Kattintsatok ide, hogy láthassátok a legújabb fotókat!

A következő téma a díjátadókkal kapcsolatos. Május 22.-én került megrendezésre a Billboard Music Awards, Selenát két kategóriában is jelölték, azonban sajnos egy díjat sem sikerült ezúttal beszereznie, de nem kell elkeserednünk, ugyanis néhány nappal ezelőtt jelölték a Teen Choice Awards-on három kategóriában is, ezek a következők:

Choice Female Artist (Legjobb női előadó) – Selena Gomez
Choice Female Hottie (Legdögösebb nő) – Selena Gomez
Choice Song: Female Artist (Legjobb dal: női előadó) Selena Gomez –  “Hands To Myself”

Nekünk is lehetőségünk van szavazni, a Twittert használva, ha ti is szeretnétek valamelyik kategóriában Selenára voksolni, az alábbi szöveget kell közzétennetek a profilotokon:

My #TeenChoice for #ChoiceFemaleArtist is @selenagomez
My #TeenChoice for #ChoiceFemaleHottie is @selenagomez
My #TeenChoice for #ChoiceSongFemaleArtist is Hands To Myself by @selenagomez
vagy
I’m voting for @SelenaGomez as #ChoiceFemaleArtist
I’m voting for Hands To Myself by @SelenaGomez as #ChoiceSongFemaleArtist
I’m voting for @SelenaGomez as #ChoiceFemaleHottie

A díjátadó június 31.-én kerül majd megrendezésre, de Selena valószínüleg nem fog részt venni rajta, mivel aznap koncertezni fog Pasay városában, a Fülöp szigeteken, de reméljük azért sikerül valamelyik díjat elnyernie.

Selena elkezdte promotálni a 4. kislemezét a Revival albumról, a Kill ’em With Kindness-t, és amellett, hogy a közösségi oldalain kicserélte a fejlécet, még egy telefonos alkalmazásra, a musical.ly-re is beregisztrált. A rajongóinak is adott egy kis feladatot. Bárki, aki beregisztrál ide, készíthet egy néhány másodperces videót, melyben a dalra kell tátognia, Selena pedig a kedvenceit meg is fogja osztani. Ha már promotálja a kislemezt, valószínű, hogy a videóklip megjelenése is egyre közeledik.

Végül de nem utolsó sorban pedig megerősítésre került a hír, miszerint már az idén elkezdik forgatni a 13 Reasons Why címre keresztelt Netflix sorozatot, melynek Selena az egyik főproducere. A hírt maga a könyv írója, Jay Asher osztotta meg Twitter oldalán, a produkcióhoz különböző háttérszerepekre várják a jelentkezést, például tanulók, szülők, kosárlabda játékosok. A forgatások idén nyáron kezdődnek, San Rafael, Sebastopol és Vallejo környékén.

Azt hiszem ezzel sikerült minden hírt bepótolnom, amelyeket az elmúlt néhány hét során nem tudtam közzétenni, holnap érkezem a Revival turné képeivel és a többi hírrel ami azzal kapcsolatos, ugyanis néhány órával ezelőtt Selena fellépett Montreal városában. A bejegyzés elején említett Charlie Puth, Selena jó barátja, feldolgozta a kedvencünk Sober című dalát és előadta május 17.-én egy koncertjén, Amszterdamban, hallgassátok meg!