Pótlás: Rádiós interjúk
Szandi*, 2016, máj 27

Selena a Revival turné koncertjei után nem csak a rajongóival, hanem néhány riporterrel is találkozik, ennek köszönhetően, az elmúlt hetekben készítettek is vele interjúkat, melyeknek a fő témája értelemszerűen a turné volt , de emellett még számos más dolog is a témába került. Ebbe a bejegyzésbe most az összes Selenával történő beszélgetést összegyűjtöttem és mindegyik alá leírtam röviden, hogy miről is volt szó.

NOVA FM, Ausztrália

A Nova FM riportere próbált kicsit eltérni a megszokott témától és valami teljesen másról beszélt Selenával, amiről az énekesnő utoljára néhány évvel ezelőtt nyilatkozott. A kedvencünk magántanuló volt, így soha nem volt esélye elmenni egy igazi iskolai bálra. Selena elmondása szerint, az ő iskolája valóban a Disney Channel-nél volt, nem igazán tudott úgymond normális dolgokat tenni, de mindig is szeretett volna elmenni egy bálra, de az emberek mondogatták neki, hogy csalódás lenne a számára, de ő annak ellenére is szerette volna. Az interjúban ezen kívűl nem beszéltek másról, ha mégis, akkor egyelőre még nem került közzétételre, ezt az egy és fél perces részletet pedig ide kattintva meghallgathatjátok!

NOW 100.5

Ez az interjú már eléggé régen készült, a Revival turné 3. állomásán, Sacramento-ban, pontosan május 10.-én, de két héttel ezelőtt tették csak közzé. Szóba került a Feel Me dal, ez által pedig a többi új dala is. Az énekesnő elárulta, hogy mostanság nagyon inspirált, így már 11-12 dalt írt és azokon dolgozik jelenleg, a kiadója már fel is hívta őt, hogy szeretne-e új albumot kiadni. Erre azt felelte Selena, hogy egyelőre nem került ez szóba, mindössze csak munkálkodik néhány dalon. Az énekesnő még a Revival turné indulása előtt egy nappal adott interjút az Entertainment Weekly-nek, ekkor azt mondta, hogy még idén szeretné kiadni a legújabb korongot, most pedig az hangzott el, hogy nem is tervezi, szóval most már nem igazán lehet tudni, hogy mikor számíthatunk pontosan egy újabb albumra. Visszatérve a Feel Me-re, az énekesnő hozzátette, hogy ez a dal nagyon sok segítséget nyújt, így lehetséges, hogy a közeljövőben meg fog jelenni a SoundCloud-on. A következő téma a szobája volt, mint ahogy azt már többször is említette, nagyon szereti a virágokat és a jó illatokat, mivel ezek által messziről meg tudja mondani, hogy melyik az ő szobája, az egész térséget átjárják ezek az illatok.
Válaszok néhány rövid kérdésre:
A kedvenc utazása, amelyen eddig volt: Mexikóban, mikor a Revival albumon dolgozott.
A kedvenc Disney hercegnője: Alice, az Alice csodaországából.
A film amit a legutóbb látott: How To Be Single (Hogyan legyünk szinglik).
A kedvenc Snapchat effektje: Az űrlényes.
Az interjút ide kattintva meg is hallgathatjátok.

107.9 The End

Ez a felvétel is Sacramento-ban készült és főként a Revival turnéról volt szó, Selena számára ez egy ünneplés, az elmúlt évek ünneplése. Emellett pedig már három kislemeze végzett a slágerlisták legelső helyén, amely az énekesnőnek nagy meglepetés volt. A Good For You nagyon sokat jelent neki és nagyon örült a sikerének, és persze a többi kislemez jó helyezésének is. A Kill Em With Kindness, ami egyben a legújabb kislemeze a Revival albumról, dalszöveg szempontjából a kedvence Selenának, ez áll a legközelebb hozzá, nagyon szereti. Persze van benne egy kis latin vér, ami miatt ő is ideges néha, de soha nem tett semmi rossz dolgot egy utálója ellen sem és ezt mind az édesanyjának köszönheti.
VILLÁM KÉRDÉSEK
A turnénak a legjobb része: A rajongói.
Arról, hogy változtak-e a rajongói: Selenának nagyon elkötelezett a közönsége, lát olyan embereket, akik már régebb óta követik őt, de emellett még néhány új arc is feltűnik, főként fiúk, most már sokkal öregebbek azok az emberek, akik ott vannak a koncertjein.
Kedvenc smink márkája: Nem tud dönteni.
Kedvenc fagyija: Rocky Road.
Kedvenc sorozata: The Big Bang Theory (Agymenők).
Kedvenc közösségi oldala: Instagram.
A legutóbbi film amit látott: How To Be Single (Hogyan legyünk szinglik).
Hallgassátok meg az interjút ide kattintva!