Tegnapról megjelent hírek
Szandi*, 2016, máj 28

Sziasztok! A tegnapi nap eléggé eseménydús volt Selena számára, és az ezzel kapcsolatos hírek már meg is jelentek, ezt gyűjtöttem most össze egy bejegyzésbe. Először is az énekesnő már elhagyta Kanadát és visszatért az Egyesült Államokba, mivel a következő fellépése ma lesz Boston-ba. A kedvencünk szabadidejét gyerekekre szentelte és ellátogatott a város egyik legnagyobb gyerekkórházába, amely a  ‘Boston Chlidren’s Hospital’ nevet viseli és a Seacrest stúdiókba, ahol fotózkodott és beszélgetett beteg rajongóival, emellett pedig közösen énekelt is velük. A látogatásról összesen két rövid videó jelent meg, melyeket feltöltöttem az oldal YouTube csatornájára, a képeket pedig a galériánkba!

 


Február 28.-án Selena ellátogatott a Comedy Central stúdiójába, ugyanis szerepet kapott Amy Schumer komédiájának, az Inside Amy Schumer-nek egyik jelenetében, melyet Amerikában 26.-án, azaz nálunk 27.-én hajnalban közvetítettek ezen a csatornán. Az a jelenet, amelyben a kedvencünk is szerepet kapott, már feltöltésre került több videómegosztóra is, így már mindenki megnézheti. A videóból kivágott képeket és a forgatásról megjelent fotókat már feltöltöttem az oldal galériájába.

AmySchummerBTS001.jpg AmySchummerBTS002.jpg InsideAmyCaps_0190.jpg InsideAmyCaps_1554.jpgA bejegyzést pedig egy újabb videóval zárnám. Selena legújabb kislemeze, a Kill ’em With Kindness egyre nagyobb sikereknek örvend, Ryan Seacrest American Top 40 rádiós listájára is felkerült, ennek köszönhetően pedig az énekesnő készített egy videót, a Revival turné színfalai mögött, melyben köszönetet mond Ryan-nek és mindenkinek aki támogatja a dalt, hozzáteszi, hogy neki ez a mottója az életre és próbált mindig eszerint cselekedni, ha a helyzet kezdett rosszá válni. A kis üzenetet azzal fejezte be, hogy nagyon szeret minket. Ám ez a kislemez közel sem annyira sikeres, mint a Good For You, Same Old Love, vagy Hands To Myself, ez is nagy teljesítmény és amint megjelenik a videoklip, valószínűleg még többen fogják kérni, hogy bejátsszák a rádiókban. Emellett tegnap a The Heart Wants What It Wants című dala immáron 4. alkalommal is elnyerte a Vevo Certified címet, 400.000.000+ nézettséggel, gratulálunk az énekesnőnek!