92 Pro FM rádió interjú
Szandi*, 2016, máj 29

Néhány napja, Selena egy telefonos interjút adott a rhode islandi 92 ProFM rádiónak, többek közt beszélt a legújabb kislemezéről, mely a “Kill ’em With Kindness” címet viselni, a rajongóiról, az új tetoválásáról és sok másról. Az audiókat, a rövid címekre linkeltem és mindegyikből lefordítottam a lényeget, melyeket el is olvashattok:

A Kill ’em With Kindness-ről: “Úgy gondolom, hogy ez [a dal] egy modell volt az egész életem során a számomra. Szóval a dal, azt hiszem senki nem tudja úgy megérteni, mint én. Mindig próbáltam a legjobbat kihozni magamból minden szituációban, ami eléggé nehéz tud lenni, és ezt az emberek elfelejtik. Azt hiszem, fontos tudni, hogy amit mondunk, hatni tud az emberekre.”

Arról, hogy kimegy a rajongókhoz a koncert után: “Tegnap este eléggé ideges voltam, mert néha vannak ott fiatalabb rajongók és öregebb emberek is, és ez az a dolog, ami megijeszt engem, mert nem szeretném, hogy bárki is megsérüljön. Szeretném, hogy különlegesnek érezzék magukat és szeretném látni, hogy mindenki biztonságban van ott.”

Az új tetoválásáról, ami nem igazi [kép]: “A kishúgom Gracie, 2 éves és vannak neki ezek a kis lemosható tetoválásai, amelyek nem igaziak és a testedre teszed. Egy ottalvós bulit tartottunk és rám akart egy tetoválást és ezt választotta.”

A Revival turné öltözékeiről: “Igen, változtatni fogom az összeállításaimat, nagyon izgatott vagyok, hogy különböző tervezőkkel dolgozhatok együtt, nagyon mókás volt a számomra.”

Arról, hogy beszélt-e Taylor Swift-tel, Calvin Harris autóbalesetéről: “Ó, igen, teljes mértékben tisztelem őt és ez nem igazán rám tartozik, de amig mindenki jól van, ez a legfontosabb.”

Villám kérdések:
Fagyi vagy cupcake?: Fagyi.
Pantene vagy Aquanet?: Pantene.
Blackjack (Huszonegy) vagy Rulett?: Rulett
Instagram vagy Twitter?: Instagram.
A táncoló lány emoji vagy az ajkak?: A táncoló lány.

Forrás: 92 PROFM, Audioboom | Szöveg & Fordítás: Szandi*