95.5 PLJ rádió interjú
Szandi*, 2016, jún 02

Mióta elkezdődött a Revival turné, egyre több riportert és rádiós műsorvezetőt érdekel, hogy mi a helyzet Selenával, mit csinál a szabadidejében. Az állomások színfalai mögé is gyakran ellátogatnak, valamint telefonon is felhívják őt, hogy váltsanak vele néhány szót. Ez az utóbbi néhány napban is így történt, így újabb három interjúval gazdagodtunk. Ebben a bejegyzésben csak egyet olvashattok el, melyet a 95.5 PLJ rádió készített Selenával, a másik kettő pedig a napokban érkezik, ebből igyekeztem most kiemelni a fontosabb dolgokat és ezeket írtam le a saját szavaimmal.

A ‘Hands To Myself’ megírásáról: A teljes dal két óra alatt lett megírva, ami az énekesnő véleménye szerint rendkívűl gyors folyamat volt. A dal egyik írója, Julia Michaels kezdett szórakozni a különböző hangokkal, suttogásokkal, amelyeket hallhatunk is a végeredményben. Utána hozzáadtak még néhány dolgot és meg is született a dal, ami az íráshoz hasonlóan, szintén gyorsan ment. Selena azt mondta, hogy nagyon jó volt különböző dolgokkal és hangzásokkal játszani a dal elkészítésekor.

A Revival turnéról: Mikor Selena ezt az interjút adta, még a Montrealban tartózkodott. Az énekesnő elmondása szerint két hét után a show kezd egyre jobb és jobb lenni, ami nagyon jó érzés a számára. Emellett az is szóba került, hogy Új-Zéland és Ausztrália is felkerült az állomások közé, a kedvencünk pedig nagyon izgatott emiatt, mert mindig is szeretett volna több időt tölteni azokon a helyeken.

A Saturday Night Live-ról: Selena szeret különböző dolgokat kipróbálni a fellépései során, a Revival turné koncertek és a Saturday Night Live-ban történő fellépés nagyon különböző.

A Teen Choice Awards jelölésekről és a sportokról: A műsorvezető gratulált a jelölésekhez, majd megkérdezte Selenát, hogy szörfözött-e már valaha, ő pedig elmondta, hogy kipróbálta egyszer, de nem sikerült túl jól. Ha sportokról van szó, akkor az énekesnő nagyon szeret kosárlabda meccseket nézni.

Arról, hogy mit csinál, mikor New Yorkban van: Selena mindig különböző dolgokkal foglalkozik, amikor épp a városba látogat, hiszen az élete más irányba tart. Vannak barátai ott és olyan helyek, amelyeket szívesen meglátogat.

A régi dalokról: A Revival turnén Selena régi dalokat is előad, viszont ez az egész a megújulásról szól, így inkább az újakat helyezi előtérbe.

A munkájáról: Decemberig folyamatosan az úton lesz Selena és turnézik. Véleménye szerint most éli a fiatalkorát és most kell tennie ezeket a dolgokat, nagyon szereti amit csinál. Idáig nagyon jól szórakozott és nagyon izgatott.

Az alábbi idézetről, “Mikor jóváhagyom, hogy ez legyen a boldogságom, akkor válik veszélyessé.”: Az előbbi idézet Selena szájából hangzott el, mikor interjút adott a Yahoo Style-nak. Az énekesnő újra megemlítette, hogy nagyon szereti amit csinál, de ott van a média része és nagyon sok mindent kell feláldoznia azért, hogy azt csinálhassa, amit tényleg szeretne. Csak szeretne dalokat gyártani és részese lenni olyan filmeknek, amelyek inspirálják őt.

Forrás: 95.5 PLJ, Audioboom / Szöveg: Szandi*