A tegnap már hoztam nektek egy hosszabb rádiós interjút és akkor említettem, hogy több is megjelent, viszont akkor nem volt időm mindegyiket meghallgatni és írásban is részletezni, de mivel itt a hétvége, most már nem igazán van más tennivalóm, így meg is érkeztem újabb kettővel. Ezeket sem szó szerint fordítottam, hanem egy rövidebb összefoglalót írtam a fontosabb dolgokról. A teljes bejegyzést a tovább gombra kattintva olvashatjátok el!

96.5 FM


Ez az interjú nem sikeredett túl hosszúra és alig beszéltek valamiről, először is szóba került a brazil Vogue címlapja, amelyen Selena látható, nem is egy, hanem két példányban is, az egyiken Nicolas Ghesquière-rel, a Louis Vouitton fejével és tervezőjével pózól, az énekesnő elárulta, hogy nagyon jó volt vele dolgozni, igazán megtisztelő.
A továbbiakban a Revival turné került a témába. Selena számtalanszor elmondta már, hogy soha nem törődött ennyire egy turnéval sem, mint ezzel és most elmondta, hogy ez azért van, mert idáig nem igazán tudta, hogy merre tart, és most jó kissé önállónak lenni. Emellett az is fontos neki, hogy mit énekel, így le kellett ülnie, hogy átgondolja, pontosan mit is szeretne mondani.
Az énekesnő egykeként nőtt fel, hiszen a testvére mindössze két éve született meg, és azt a kérdést intézték hozzá, hogy illik-e rá ez az úgynevezett egyke stílus, amely a félénkebb és a hasonló embereket jelenti, Selena szerint pedig igen, néha nagyon félénk és szégyenlős.
Mióta elkezdődött a turné, Selenának nem igazán van ideje pihenni, hiszen próbákra jár, aztán fellépés és hasonlók, de az énekesnő azt mondta, hogy szeretne jó lenni és ehhez dolgoznia kell. Ennek kapcsán szóba került egyik legjobb barátnője, Taylor Swift, aki inspirálta őt, hogy önmaga legyen és nagyon örül, hogy vannak olyan emberek az életében, akik értik, hogy mivel jár ez a munka.
Utolsóként pedig szóba került Selena 24. születésnapja, amely július 22.-én lesz. A kedvencünk nem fog hatalmas bulit tartani, az úton ott lesz vele mindenki aki számít, a banda, a csapata, a rajongók, mindössze egy kis vacsorát szeretne. És ha már vacsoráról volt szó, megkérdezték őt, hogy melyik a kedvenc pizzája, mire ő azt válaszolta, hogy a gombás-csilipaprikás.

KC 101


Ez az interjú már jóval hosszabb, mint az előző, így persze több dolog is szóba került, kezdve a Varázslók a Waverly helyből sorozattal és a Love You Like A Love Song című dalával, melyeknek kapcsán Selena elárulta, hogy nagyon fura, hogy most már az életének egy teljesen másik szakaszában van. A közönsége is megváltozott, a rajongói felnőttek és újak is megjelentek, már nagyon sokszor túrnézott, szóval látta mindezeket a változásokat. A rajongói nagyon hűségesek hozzá, a munkájának pedig igazából ez a legjobb része, és nagyon jó érzés a számára azokkal a rajongókkal újra találkozni, akik már a kezdetektől vele tartanak és vele együtt nőttek fel.
A pletykákkal kapcsolatban azt mondta el, hogy nem igazán érdeklik ezek a dolgok, mivel előbb utóbb az igazság kiderül, a hamis pletykák pedig továbbra is hazugságok maradnak. Az emberek mindig próbálják a legrosszabb dolgokat írni róla, tudja, hogy az élete publikus és nem is próbál rejtőzködni, mert szereti amit csinál, de ahelyett, hogy ilyesmiket olvasgatja, inkább leteszi a telefonját és elmegy sétálni.
A Revival turné és az album egy hatalmas változást hozott az életében, egy egészen új fejezet, és már nagyon kíváncsi a következőre is. Nagyon sokat dolgozott az albumon, majdnem két évig foglalkozott azzal, hogy kitalálja mit is szeretne, a Same Old Love és a Good For You című dalok is a kemény munkáját tükrözik, illetve a Kill ’em With Kindness, amely egyben a mottója is az életre.
Selena Joe Jonast is megemlítette, akinek a legújabb bandája, a DNCE az előzenekar a koncertjein, már 14 éves kora óta ismeri őt és nagyon jó velük együtt turnézni, mert a dalaik nagyon jók és igazán feldobják a közönséget, mire végre ő is a színpadra áll. Néha még mindig beszél a régi Disneys ismerőseivel, mint Demi és egy szempontból igazán büszke, mivel láthatja, ahogy mindenki a maga munkáját végzi és nagyon jól.
És utolsóként pedig Selena elmondta, hogy a zenéje is vele együtt nőtt fel, nagyon örül, hogy turnézhat, az elején félt új albumot kiadni, de most ez az egész arra készteti őt, hogy folytassa ezt az egészet.

Forrás: KC 101, 96.5 FM, YouTube / Szöveg: Szandi*