Selena a Louis Vuitton új arca
Szandi*, 2016, jún 04

A kedvenc hírességünk számára egyáltalán nem idegen a különböző termékek és ruhák reklámozása, hiszen nemrég a Pantene termékcsalád legújabb reklámarca lett, de ez nem minden, hiszen úgy tűnik, hogy a Kill ’em With Kindness énekesnője lesz a világ egyik legnagyobb divatmárkájának az új reklámarca.
A Louis Vuitton tervezője és feje, Nicolas Ghesquière egy francia televíziós műsorban, a Le Petit Journal-ban adott egy interjút, amelyben szóba került a brazil Vogue legutóbbi címlapja is. A tervezőt Selenával láthatjuk az egyik borítón, míg a másikon egyedül az énekesnőt. A napokban már felvetődött a kérdés, miszerint Selena lesz az új reklámarca a márkának, de most maga Nicolas erősítette meg, hogy a pletykák igazak. Az interjú még nem került fel a YouTube-ra, azonban egy rajongó Twitteren megosztotta velünk a videót, melyet ide kattintva megnézhettek. Íme a fordítás:

Műsorvezető: Ez a brazil Vogue címlapja. Te és Selena vagytok a címlapon?
Nicolas: Igen.
Műsorvezető: Jó fej a való életben?
Nicolas: Igen, nagyon jó fej, de a való életben a lányom is lehetne.
Műsorvezető: Ő a Louis Vuitton új arca.
Nicolas: Igen, már ő az! Két éve együtt dolgozunk. Ő egy olyan ember, aki tele van energiával, nagyon jó jelképe az ő generációjának. Nagyon jó, hogy találkoztunk.
Műsorvezető: Ő kérte, hogy együtt legyetek a címlapon?
Nicolas: Igen, ő volt az, aki megkérdezte az elején.

A videóért kattints ide!