FRISSÍTETT BEJEGYZÉS!

Sziasztok! A mai napot néhány apró, de annál érdekesebb hírekkel szeretném kezdeni. A tegnapi nap folyamán tette fel a kérdést az egyik látogató, hogy mikor jelenik meg a Kill ’em With Kindness kislemez videoklipje és lehetséges-e, hogy New York-ban azt a videót forgatták. Mikor az egyik rajongó ellátogatott Selena koncertjére, tudott vele beszélni a Meet&Greet során, és az énekesnő akkor elárulta neki, hogy jövő héten érkezik a klip, ezt pedig most a közösségi oldalain is megerősítette, a videoklip hétfőn érkezik, a kisfilmet pedig már áprilisban leforgatták, ekkor meg is osztottam veletek egy képet a színfalak mögül, de ezt most újra megteszem. Ezen kívül, mivel több közösségi oldalon közzé lett téve a hír, ezért most a galériába feltöltésre került egy promóciós kép és két gif kép a forgatásról.

KEWKVideoBTS001.jpg KEWKShoot001.jpg KEWKGifs001.gif ezgif-475396236.gif

De ez nem minden, ugyanis néhány órája érkezett a hír, hogy jövő héten kezdődnek a forgatásai Selena Netflix sorozatának, a 13 Reasons Why-nak (13 Okom Volt), Vallejo városában, Kaliforniában. Ha már lassan kezdődnek a forgatások, remélhetőleg több dolog is kiderül majd, például a szereplők, ugyanis Selena csak főproducer lesz ebben az alkotásban.

2016.06.05, 19:10 – Selena közzétett egy videót az Instagramján, illetve a Twitter oldalán, melyben egy kis részletet hallhatunk a Kill ’em With Kindness-ből és újra betekinthetünk a forgatásra. “Put down the weapons you fight with- #KillEmWithKindness HOLNAP!”– idézett Selena a dalszövegből.


2016.06.05, 20:00 – Az énekesnő mobilos rajongói oldalára, a @SelenaFanClub-ra töltöttek fel egy exklúzív fotósorozat képet a holnap megjelenő klipből, én pedig emellé még feltöltöttem abból a videóból a kivágott fotókat, amelyet az előbb töltött fel Selena a közösségi oldalaira!
KEWKShoot002.jpg