Apró hírek, képek, frissített bejegyzések
Szandi*, 2016, jún 07

Üdv látogatók! Mostanság a hírek többsége a Revival turnéról szólt, azonban mivel ezen kívűl egyéb dolgok is megjelentek a napokban, főként ma, ezért úgy döntöttem, hogy ebben a bejegyzésben összegszem őket, mivel ezek is viszonylag fontosak. A bejegyzést egy olyan dologgal indítanám, amely által már rengeteg pletyka kezdett el terjedni az interneten, pedig csak egy apróság. A lényeg az, hogy Justin Bieber bekövette újra Selenát Instagramon, az emberek persze már túl sokat gondolnak. Véleményem szerint ez a követés nem jelent semmit, csak egy apróság, amelyből a sajtó és minden másik oldal hatalmas ügyet fog csinálni, azonnal kitalálják, hogy biztosan újra összejöttek meg egyebek. Az énekesnő posztolt egy képet Twitterre, amely talán kapcsolódik ehhez, ugyanis a The Heart Wants What It Wants című dalának klipjéből (ez a dal Justinról és a szakításukról szól) és a Kill ’em With Kindness klipből vágtak össze egy képet, majd hozzáfűzte, hogy “Ez az én újjászületésem.” [kép itt] Nem szándékozok az oldalból pletykalapot csinálni, szerintem senkinek sem kellene bármilyen pletykát szövögetnie, ez csak egy sima követés, semmi más.

A következő téma a Feel Me című dalhoz kapcsolódik, amely az énekesnő legújabb turnéján debütált, most pedig a beregisztrálásra került az Apra Amcos oldalon. Ez már néhány kisebb konfliktust és pletykát idézett elő. Selena a turnén közölte, hogy néhány hónappal ezelőtt írta a dalt, azonban rajta kívül minden szerzőnek a nevét feltüntették az oldalon (Ammar Malik, Jacob Kasher Hindlin, Philip Shaouy, Kurtis McKenzie, Jon Mills, Lisa Scinta), ami persze nem igazságos. A pletyka része abból áll, hogy mivel beregisztrálták, azt feltételezik, hogy hamarosan megjelenik, de ez nem feltétlen ezt jelenti, mindössze annyit, hogy megvették a dal jogait. Az énekesnő többször nyilatkozta, hogy ezt a dalt nem tervezi elérhetővé tenni olyan helyeken, mint az iTunes vagy a Youtube, csak SoundCloud-on, de pontos dátum még nincs, addig is én megkerestem a legjobb felvételt ami készült és amelyikben a legjobban hallatszik a végeredmény, ezt egy rajongó töltötte fel és ide kattintva meghallgatjátok.

Június 24. -én jelenik meg Selena legújabb filmje a Netflixen, amely a The Fundamentals of Caring címet kapta. Minél közelebb kerülünk a debütáláshoz, annál több újdonság jelenik meg, a mai nap folyamán 7 jelenetképpel, egy poszterrel és egy promóciós képpel gazdagodtunk, amely többek közt annak köszönhető, hogy a film portugál nyelven is látható lesz. A képeket már megnézhetitek a galériában!

   

A frissítések ezennel le is lettek tudva mára, hiszen nem jelent meg túl sok újdonság, azonban szeretném közölni veletek, hogy ma elkezdtem feltölteni a galériába a Kill ’em With Kindness klipből kivágott képeket, ami azt jelenti, hogy hamarosan 5242 képpel bővül az oldal, a feltöltést valószínüleg holnap tudom befejezni. Ha már a klipnél tartunk, elárulnám, hogy a dal lassan eléri a 3 millió megtekintést, míg a Good For You újra megkapta a Vevo Certified címet, hiszen elérte a 300 millió megtekintést. Gratulálunk Selenának! Ezen kívűl pedig a Revival turné Cincinnati-ban történő állomásáról szóló bejegyzést is frissítettem, immáron az összes videót megnézhetitek, amelyek a fellépésen készültek! Zárásképp pedig a Kill ’em With Kindness videóról írnék újra egy kicsit, mivel az internetre felkerültek a klipben található különböző jelképek jelentései. A véres rózsák a nemi erőszakra utalnak, a szél által elfújt gyertyák azt jelképezik, hogy a világban megszünt a béke, a tánc a művészetet mutatja, amely nagyon sok gyereket és felnőttet rossz útra térít, elkezdenek dorogozni és hasonlók. A kisfilmben folyamatosan váltakoznak a fotósorozatok, jelenetek, ez bemutatja, hogy bármelyik pillanatban, bárhol történhet valamilyen változás.