Azt már korábban közöltem veletek, hogy Selena Gomez lesz az egyik főproducere a 13 Reasons Why (Tizenhárom okom volt) Netflix minisorozatnak. A forgatások kedden kezdődtek el Kaliforniában és végre arra is fény derült, hogy kik lesznek a szereplők. Erről lentebb egy rövid cikket olvashattok, amelyet a Deadline tett közzé:

A Goosebumps sztárja, Dylan Minnette és az ausztrál újonc, Katherine Langford lesznek a fiatal főszereplői, a 13 Reasons Why Netflix sorozatnak, Selena Gomez producertől, Brian Yorkey írótól, Tom McCarthy, Anonymus Content és Paramount TV rendezőktől.

Továbbá a 13 epizódos sorozatban, amely a 2007-es New York Times bestseller, young-adult könyvre alapul, Jay Asher-től, még szerepelni fog Brandon Flynn, Christian Navarro, Alisha Boe (Ray Donovan), Justin Prentice (Malibu Country), Devin Druid, Miles Heizer (Parenthood) és Ross Butler.

A Yorkey által alkotott és írott TV-sorozat adaptáció nyomon követi egy Clay (Dylan Minnette) nevű fiú egyik érzelmes éjszakáját, amikot megkap egy cipősdobozt, tele kazettákkal egy régi iskolatársától és szerelmétől Hannah-tól (Katherine Langford), miután öngyilkosságot követett el. A szalagokon, amelyeket útmutatókkal együtt postásztak egyik tanulótól a másikhoz, Hannah elmagyarázza 12 társának, hogy miként járultak hozzá az ő halálához, 13 okot ad, elmagyarázza, hogy miért vetett véget az életének.

Flynn alakítja Justint, egy profi kosárlabdázót, hatalmas egóval. Navarro alakítja Tony-t, egy igazi magányost, aki mindig kiáll az igaza mellett. Boe játssza Jessica-t, aki Hannah barátnője volt egészen egy hatalmas veszekedésig. Prentice, mint egy népszerű srác, nagyon jó kinézettel. Druid, mint Tyler, egy fotós, bámulatos lencsékkel. Heizer alakítja Alex-et, egy magába forduló, művészlelkű és mélyen érző lányt. Butler játssza Zach-et.

McCarthy és Gomez főproducerek lesznek Yorkey, Diana Son és az Anonymus Content tagjaival, Joy Gorman, Michael Sugar és Steve Golin, továbbá Mandy Teefey és Kristel Laiblin is. A sorozat forgatása ezen a héten kezdődött.

Forrás: Deadline / Fordította: Szandi*