A tegnapi bejegyzésemben már beszámoltam nektek arról, hogy Selena Atlantába utazott, ahol meglátogatta a Coca-Cola székhelyét, utána pedig egy születésnapi összejövetelen vett részt. Este pedig már újra koncertet adott a Philips nevezetű arénában, melynek a bejáratánál egy újdonságot láthattak a rajongók, ugyanis elkészült a Coca-Cola részleg, amellyel a legújabb Share a Coke and a Song kampányt promotálták. A résztvevők itt fotózkodtak is, ezek közül már meg is jelent néhány fotó.

RTShareACokeStand001.jpg RTShareACokeStand002.jpg RTShareACokeStand003.jpg RTShareACokeStand005.jpg

A koncert úgy zajlott le, ahogy azt megszokhattuk, Bea Miller és a DNCE nyitották meg a show-t, eközben Selena fotókat készített és beszélgetett a rajongóival a Meet & Greet során, erről az alkalomról egyelőre nem érkeztek HQ minőségű fotók, mindössze a rajongók töltöttek fel néhány képet a közösségi oldalaikra, illetve egy animációt is, amelyet ide kattintva tudtok megnézni.

RTAtlantaMeet001.jpg RTAtlantaMeet002.jpg RTAtlantaMeet007.jpg RTAtlantaMeet006.jpg

Szokás szerint a fellépésről is számos fotó került fel a világhálóra, és ezáltal a galériánkba is, így 103 képet láthattok, amelyet a rajongók készítettek, 11 HQ minőségűt. A koncert után Selena kiment a rajongóihoz, aláírásokat osztogatott és közös képek is születtek, illetve elkészítették a csoportképet is, amely már megtalálható a kedvencünk Instagram oldalán is.

RTAtlantaFans016.jpg RTAtlantaHQs012.jpg RTAtlantaAfter041.jpg RTSelFans009.jpg

A fellépésről még nem igazán töltöttek fel YouTube-ra videókat, azonban az egyik rajongó, aki jelen volt a koncerten, egy 44 perces felvételt osztott meg velünk, amelyben megtekinthetjük csaknem teljesen a showt, jó szórakozást hozzá!