FRISSÍTETT BEJEGYZÉS!

Egyáltalán nem számítottam arra, hogy ilyen bejegyzéssel kell kezdenem a szombati napot, de sajnos így történt.

Christina Grimmie, a The Voice nevezetű tehetségkutató egykori versenyzője és harmadik helyezettje életét vesztette, mindössze néhány órával ezelőtt. Az USA Today számolt be a tragédiáról először. Christina tegnap Orlandoban koncertezett (akárcsak Selena) a Plaza Live Theater-ben, majd a koncert után kiment a rajongóinak aláírásokat osztogatni, ekkor jelent meg egy férfi két fegyverrel a kezében és négyszer meglőtte őt. Az énekesnő bátyja rohant a tettes után, aki később végzett önmagával. A tettes nem ismert és az okát sem tudják, hogy miért lőtte le Christinát, vagy, hogy egyáltalán ismerték-e egymást.

Christina és Selena nagyon jó barátnők voltak, hiszen ő nyitotta meg a Stars Dance turnén és a We Own The Night turnén a koncerteket, emellett közös reklámban is szerepeltek, melyben az Xboxot reklámozták [itt] és [itt], illetve a 22 éves énekesnő a kedvencünk egyik dalát, a The Heart Wants What It Wants-ot is feldolgozta. [itt], [itt]

Az esetről Selena édesanyja, Mandy Teefey írt személyes facebook oldalán, melyet az egyik rajongónak sikerült lefényképeznie, én pedig lefordítottam:

Ő nem csak egy ügyfél, ő a családhoz tartozik. Már 14 éves kora óta képviseljük őt. Kérlek imádkozzatok a családjáért. Senki nem érdemli ezt, főleg nem ez a fiatal nő. Rendkívűl összetört szívű és dühös vagyok. Reszketek és hisztérikus vagyok. Isten áldja őt. A legszürreálisabb állapodban vagyok. Ez nem lehet igaz. Most már Istennel van. Ez a cikk nem teljesen naprakész, néhány perccel ezelőtt veszítettük őt el. A legszebb szívet és hangot. Az egyik gyerekemet veszítettem el most. Kérlek titeket, hogy őrizzétek a szívetekben és imádságotokban a családját. Ez így nem helyes. Szeretünk téged Christina, teljes szívünkkel. Örökké velünk leszel és a csodás zenéd is, amellyel megáldottál minket. Az összes szeretetünkkel, Brian, Mandy, Selena és az ő kis falatkája (a beceneve Gracie-nek).

2016.06.11, 13:45 – A Selenás rajongói oldalak többsége úgy döntött, hogy tiszteletük jeléül nem frissítenek, továbbá a rajongók úgy tervezik, hogy az énekesnő holnapi koncertjén a Who Says éneklése közben ‘RIP Christina Grimmie’ plakátokat fognak a magasba emelni. A hírről már Selena és csapata is értesült, melyről a dobosa, Steven J. Robinson számolt be Facebookon. Úgy döntöttem, hogy a mai napon én sem fogok friss híreket kiírni, csak ezt a bejegyzést frissítem, ha valami újdonság jelenik meg ennek kapcsán.

Az imádságom a tehetséges énekesnő, Christina Grimmie családjához és szeretteihez szól, egy barát és egykori előadó a Gomez táborban. A tragikus híreket a turnébuszunkban hallottuk. A világ, amelyben élünk, tényleg az utolsókat rúgja – Szükségtelen fegyveres bántalmazás, korrupció, az ördög minden fajtája. Imádkozom a békéért.

Nyugodj békében Christina Grimmie!