Üdv Selenatorok! A Revival turnés hírek mellett még számos apróság gyűlt össze, amelyeket ebben a bejegyzésben szeretnék közölni veletek. A tegnapi nap, sőt még a mai is Christina Grimmie halála körül forgott. Azt már mondtam, hogy Selenának és családjának rendkívül fontos volt az énekesnő, ezt pedig Brian Teefey, a kedvencünk mostohaapja is bebizonyította a tegnap. A GoFundMe nevezetű weboldalra regisztrált, amelyen keresztül az emberek a Grimmie családnak adományozhatnak az emberek, tiszteletük jeléül. Egy nap alatt több, mint 3000 ember adományozott az elhunyt énekesnő családjának, ami véleményem szerint nagyon jó teljesítmény. Szintén ezen az oldalon Brian hagyott egy üzenetet is, melyben elmondta, hogy hatalmas fájdalmat érez, Christinára lányaként tekintett, és csak annyit szeretett volna, hogy a lány elérje a zenével kapcsolatos álmait, emellett pedig meg akarta védeni a sok bajtól, ami ezzel a szakmával jár, de nem gondolta volna, hogy egyszer ekkora tragédia következik be. Ezekkel az adományokkal szeretne hozzájárulni a Grimmie család felépüléséhez, mivel nagyon megviselték őket a történtek.

Néhány hónappal ezelőtt, mikor megnyitott az oldal, akkor írtam, hogy a Revival turné során Selena sminkese a One Direction énekesének testvére, Lottie Tomlinson lesz, azonban végül Melissa Murdick lett a felelős ezért, de nem lehetett tudni, hogy miért. A tegnapi nap folyamán a The Sun weboldal szerkesztősége készített egy interjút Lottie-val, aki elárulta, hogy miért nem ő kapta végül ezt a feladatot:

Nem megyek Selena turnéjára, nem. Inkább helyi sminkeseket szeretett volna – Azt hiszem így olcsóbb lesz a turné? Továbbá én nem szerettem volna egész évben utazgatni. – mondta Lottie.

Képek szempontjából két új jelent meg, az egyik egy újabb selfie Selenáról, amelyet Hung Vanngo osztott meg az Instagram oldalán néhány órával ezelőtt. A fotó még harmadikán készült New York-ban, amikor egy videót forgattak egy ismeretlen projekthez. Emellett a napokban elérhetővé vált néhány új Revival turné termék is, a hozzájuk kapcsolódó képeket pedig feltöltöttem a galériába. Tegnap a brazil Vogue magazin szkennjeit tekinthettétek meg az oldalon, ezek által pedig egy új fotósorozat képet is, mely most megjelent feliratok nélkül jó minőségben és méretben.

   tumblr_o8mdd3x0c31rq03t7o1_1280.jpg

Végül pedig szeretnék boldog születésnapot kívánni Selena kishúgának, Gracie Elliot Teefey-nek, aki pontosan három évvel ezelőtt, 2013.06.12.-én látta meg a napvilágot!