Selena Gomez már maga mögött tudhatja a Revival turné egyik legfájdalmasabb fellépését, ugyanis nagyon megviselte őt Christina Grimmie halála. Az énekesnő tegnap Miami-ban adott koncertet az Arlines Arena-ban, ezzel a fellépéssel szerette volna Gomez és csapata kimutatni Christina iránti tiszteletét, az összes Meet & Greet-et lefújták és az aréna elé sem ment ki a koncert befejeztével. A Transfiguration című dal feldolgozását ezúttal Christinának szánta, akiről beszélt is, mielőtt elkezdte volna az éneklést, elárulta, hogy még mindig nem fogta fel, hogy hogyan történhetett ez. A dalt elég nehezen tudta elénekelni, folyamatosan sírt, illetve utána a Nobody közben is.

“Christináról annyit, hogy nagyon közel tartotta magához a hitét. Ez nem a vallásról, vagy a jó cselekedetekről szól, egyszerűen csak volt hite. Nem igazán értem, hogy ez hogy történhetett, de szeretném neki dedikálni ezt a dalt.” – mondta Sel a Transfiguration előtt.

A Revival remix sem volt túl könnyű pillanat Selena számára,  egy rajongói kiírás szerint pedig az énekesnő térdre omlott, hogy tiszteletet adjon, és közben kérte a rajongóit, hogy addig énekeljenek helyette, azonban ezt egy másik felhasználó meg is cáfolta, Selena állítólag mindössze csak ugrált és táncolt, közben pedig sírt és gyorsan lerohant a színpadról.
Egyébként a nyitózenekar ezúttal is a DNCE volt, Bea Miller pedig lemondta ezt a koncertet, mivel problémák voltak a hangszálaival.
A tegnapról egyelőre nem érkezett túl sok kép, mindössze a rajongók töltöttek fel néhányat a közösségi oldalakra, én pedig a galériába. Ezen kívül pedig a Revival turné hivatalos Instagramjára került fel három új kép, ezek szintén Christinával és a Nobody éneklésével kapcsolatosak. Videók szempontjából sem tudok sok dologgal szolgálni, de valószínüleg később majd több felvételt töltenek fel YouTube-ra.

   

Same Old Love – videó
Come & Get It – videó
Sober – videó
Good For You – videó
Survivors – videó
Slow Down – videó
Love You Like a Love Song – videó
Hands To Myself – videó
Who Says / Transfiguration (Hillsong United feldolgozás) / Nobody – videó
Feel Me – videó
Me & My Girls – videó
Me & The Rhythm – videó
Body Heat – videó
Sweet Dreams (Eurythmics feldolgozás) – videó
Kill Em With Kindness – videó
I Want You To Know – videó
Revival (Remix) – videó