Üdv kedves látogatók! Ezúttal a bejegyzésem nem igazán Selenáról szól, hanem inkább az oldallal kapcsolatos. Bizonyára feltűnt nektek, hogy az énekesnőről naponta rengeteg hír jelenik meg és be kell vallani, hogy egyedül néha nagyon nehéz tud lenni, épp ezért döntöttem úgy, hogy társszerkesztőket kezdek el keresni. Nincsenek szigorú szabályok, viszont van néhány feltételem, aminek jó lenne, ha eleget tenne az adott illető. Először is alap szinten mindenképp érteni kell a WordPress, Photoshop és a Coppermine galéria használatához, hiszen ezek szükségesek az oldal szerkesztéséhez. Emellett az angolt is értened kell, mert a cikkek nagy része angolul (vagy portugálul, de ezt majd annak részletezem, akit érdekel a feladat) van. Szeretem ha az oldalon a bejegyzések tartalmasak és érthetőek, ezért a jelentkezőtől elvárom, hogy ne két mondatban zavarja le a híreket, hiszen fontos, hogy a látogatók mindenről a lehető legrészletesebben értesüljenek.
A YouTube csatornánkra már egyszer lefeliratoztam egy rövidebb videót, viszont mivel nem mindig van rá időm, olyan embereket is szívesen várok, akik értenek az ilyesmihez, örömmel készítenének feliratokat különböző reklámokhoz, előzetesekhez és interjúkhoz.
Végül, de nem utolsó sorban pedig a közösségi oldalakra is várnék szerkesztőket, egyelőre csak Twitteren lehet megtalálni az oldalt, de oda is jól jönne egy-két szerkesztő, hogy beindítsuk azt a részét is.
Ha kedvet kaptál, akkor mindenképp jelentkezz. Ha esetleg nem értenél annyira jól a WordPress, Photoshop, vagy Coppermine világához, ne csüggedj el, nyugodtan jelentkezz, mert szívesen segítek bármiben! A jelentkezőket a selgomezhun@gmail.com címre várom, az üzenetben majd említs meg néhány szót magadról, hogy volt-e már valamilyen oldalad, és, hogy főként miben tudnál segíteni!

RÖGZÍTETT BEJEGYZÉS, A FRISS HÍREKÉRT TEKERJ LEJJEBB!