Rövid hírek
Szandi*, 2016, jún 17

Üdv Selenatorok! A tegnapi és a mai napon számos kép és hír gyűlt össze, melyeket összegyűjtöttem nektek ebbe e bejegyzésbe! Kezdeném egy olyan dologgal, amelyre talán már nagyon sokan vártunk, mégpedig a Carpool Karaoke megjelenésével. Már néhány héttel ezelőtt hoztam néhány képet a színfalak mögöttről, de nem tudtuk pontosan, hogy mikor kerül fel a végleges anyag az internetre, ám mára már teljesen biztos, hogy hétfőn, ami nálunk lehetséges, hogy csak kedd hajnal. Ezek a felvételek álalában nagyon viccesek szoktak lenni, kíváncsian várjuk a végeredményt. Emellett kiderült, hogy Charlie Puth ma fellép a TODAY Show-ban, ahol többek közt a “We Don’t Talk Anymore” című dalt is előadja, de sajnos Selena nélkül, mivel ő ma Austinban koncertezik.

Mostanában hozzászokhattunk, hogy különböző sorozatokban és filmekben megemlítik Selenát valamilyen formában, legutóbb az Új csaj című sorozatban hallhattuk több dalát is, illetve beszéltek is róla, most pedig a Central Intelligence filmben is témába került néhány másodperc erejéig, melyből érkezett is egy részlet. A vigjáték egyébként ma jelenik meg Dwayne Johnson és Kevin Hart főszereplésével. A videót ide kattintva megnézhetitek és el is olvashatjátok, hogy mit mondanak pontosan a kedvencünkről:

Dwayne: Olyanok vagyunk, mint egy híres pár, mint Taylor Swift és bárkivel is randizik most.
Kevin: Fejezd be.
Dwayne: Mint Biebs és Selena.
Kevin: Ők már nincsenek együtt.
Dwayne: Ó, de ha együtt lennének, tudod.
Kevin: Fogalmam sincs.

A hírek mellett még számos kép is megjelent, kezdve két színfalak mögöttivel, egy a brazil Vogue magazin fotózásán készült, míg a másik a negyedik Pantene kampány fotózása előtt és Hung Vanngo töltötte fel Instagramra. A tegnapi Houstonban megrendezett koncertről szintén új színfalak mögötti képeket kaptunk, mivel Victoria Gomez, Selena féltestvére is ellátogatott édesapjával, Ricardoval a fellépésre, melyről az apa boldogan számolt be követőinek Instagramon. Még New Orleansből látott napvilágot egy fotó a backstageből, mely által megtudhattuk, hogy Britney Spears édesanyja, Lynne Spears is jelen volt a koncerten, az énekesnő pedig boldogan fotózkodott vele. A koncertek kapcsán még számos kép érkezett különböző kategóriákból, így lentebb megtekinthettek egy listát a frissült mappákról:

06.15 – Houston > Fellépés [professzionális]
06.14 – New Orleans > A színfalak mögött
06.15 – Houston > Interjúk, Meet & Greet a sajtóval, VIP tagokkal
06.15 – Houston > A színfalak mögött
Brazil Vogue [a színfalak mögött]
Pantene > 2016 > 4. kampány [a színfalak mögött]
05.20 – Winnipeg > A színfalak mögött
06.14 – New Orleans > Fellépés [profi fotósok által készített képek]